HomeSocietatVolkswagen Merkamotor presenta el nou ID.BUZZ a Tortosa

Volkswagen Merkamotor presenta el nou ID.BUZZ a Tortosa

El dijous passat, 13 d’abril, Volkswagen Merkamotor va presentar el nou ID.BUZZ a Tortosa, un nou vehicle 100% elèctric i inspirat amb el mític T1, el qual va marcar una era al sector de l’automoció, convertint-se en un vehicle tant per al transport de mercaderies com per viatjar i gaudir del temps lliure. Ara, el nou ID.BUZZ, vol seguir aquesta estela.

Carlos Gallardo, gerent de Volkswagen Merkamotor, va dur a terme la presentació d’aquest nou vehicle i totes les persones assistents van poder conèixer en profunditat les seves característiques. És respectuós amb el medi ambient perquè tota la cadena de muntatge és neutra d’emissions de CO₂, com també és lliure de material d’origen animal. Algunes peces del vehicle provenen de plàstic reciclat. A més, tots els proveïdors han hagut d’adaptar la seva producció per fer que sigui zero emissions amb la seva fabricació. Tot això s’emmarca dintre de l’estratègia de la marca Volkswagen Way To Zero 2025.

Foto: Setmanari l’Ebre

La bateria de l’ID.BUZZ és de 77 kW neta i permet carregar amb corrent altern, domèstica o en carregadors particulars o públics, i també en corrent continu a alta velocitat de fins a 170 kW/h. El consum és de 20 kWh cada 100 km, per tant, la seva autonomia és de 410 km.

Merkamotor ja està reduint les seves emissions en matèria de CO₂, ja que han instal·lat, de la mà de Delta Grup, plaques fotovoltaiques amb prou capacitat per abastir les instal·lacions i totes les llums ja són amb tecnologia Led. Al mateix temps s’han anat adaptant per minimitzar al màxim els residus generats per l’activitat del taller.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

53 + = 56

Últimes notícies