HomeSocietatVuit projectes opten al Premi Acció Jove del Consell Comarcal del Baix...

Vuit projectes opten al Premi Acció Jove del Consell Comarcal del Baix Ebre

Un total de vuit iniciatives han participat en la convocatòria del Premi Acció Jove del Consell Comarcal del Baix Ebre, que té el suport de la direcció general de Joventut i va adreçat a les persones físiques d’entre 16 i 30 anys o a les entitats juvenils que tinguen la seu al Baix Ebre o realitzen accions destinades al jovent a la comarca.

Les candidatures han estat presentades per l’associació Atzavara Arrels, el Centre d’Interpretació de la Jota de les Terres de l’Ebre, el CF Jesús Catalònia, la companyia Sinergia, el Club de Rem Tortosa, el Club Esportiu Futsal Tortosa, Èrica Puigcerver i Quim Melchor.

El jurat, integrat pel president comarcal Xavier Faura, els representants dels diferents grups polítics de la corporació i la coordinadora territorial de Joventut de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Ruth Martí, s’ha reunit aquesta setmana, però el seu veredicte no es coneixerà fins al desembre, en el decurs de l’acte de lliurament dels premis comarcals.

Pel que fa a la dotació econòmica del premi, hi haurà un primer premi de 900 euros i un segon premi de 600 euros. Les activitats objecte del premi s’han de desenvolupar seguint les línies d’actuació i els reptes del Pla Nacional de Joventut.

El 2020 el Premi Jove va ser per l’associació Atzavara-Arrels pel projecte ‘Les Imparables’, per implicar el jovent en la construcció d’una societat igualitària entre homes i dones. També es va convocar el premi per projectes desenvolupats amb motiu de la Covid-19. I en esta modalitat es va distingir un grup de joves pel projecte ‘Acércales‘, una iniciativa per permetre la comunicació entre les persones aïllades als hospitals, que no disposaven de dispositius electrònics, i els seus familiars.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 4 =

Últimes notícies