HomeEsports🎥 VÍDEO · El canareu Iker Garcia va compartir pista amb el...

🎥 VÍDEO · El canareu Iker Garcia va compartir pista amb el mític Valentino Rossi

Iker Garcia va tenir el privilegi de compartir pista amb el nou vegades campió del Món de motociclisme, Valentino Rossi, en el Màster Camp, iniciativa de Yamaha, que durant uns dies a l’any, brinda l’oportunitat de gaudir d’una experiència única. Es tracta d’un projecte esportiu que va sorgir perquè els pilots que corren sota el paraigua de Yamaha adquirisquen habilitats en diverses disciplines de les dos rodes acompanyats per entrenadors especialitzats. El programa d’entrenament no va poder celebrar-se l’any passat a causa de la pandèmia, però la novena edició va finalitzar amb èxit el 2021.

La VR46 Academy, Yamaha i Valentino Rossi, van ajudar alguns pilots a millorar el seu rendiment, i enguany els afortunats van ser Unai Orradre, Bahattin Sofuoglu, Humberto “Torquinho” Maier, Fenton Harrison Seabright i Iker García Abella.

Estes cinc jóvens promeses competixen en la World SSP300 i la Copa d’Europa Yamaha R3 Blu Cru, i van tenir l’oportunitat de compartir pista amb el campió de Flat Track Marc Belli al VR46 Motor Ranch al manillar de les YZ250F i YZ125S, seguint Moto2, Stefano Manzi.
Al circuit de Pomposa, a més, van gaudir de la YZF-R3 gràcies a Pirelli, Akrapovic i Yamalube. També van pujar a la MiniGP YZ85 i van solcar les ones de la mar amb les Yamaha EX Deluxe i GP1800 WaveRunners.

Iker García està completant este any la R3 Blu Cru European Cup, un paddock en què ja ha conquistat dos victòries i quatre podis addicionals que l’han col·locat al capdamunt de la classificació general.

El pilot canareu reconeixia estar molt satisfet d’haver participat en el Màster Camp. ”L’última sessió de Flat Track va ser la millor de la setmana i la botiga VR46 i l’Official Fan Club són increïbles, la seu de VR46 és molt bonica i molt gran. Allà vam tenir la nostra graduació del Màster Camp. Estic orgullós d’haver-me quedat allà i ser part d’ell. Li donaria a l’experiència del Màster Camp un 10/10. És indescriptible, si no assistixes al programa, no saps com n’és de divertit”.

Els cinc nous graduats del Màster Camp van elevar el total a 42, provinents de 15 diferents països.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies