HomeSense categoriaA partir de divendres la Clínica Terres de l'Ebre de Tortosa...

A partir de divendres la Clínica Terres de l’Ebre de Tortosa assumirà tota l’activitat de ginecologia, obstetrícia i pediatria del Verge de la Cinta

Segons ha comunicat el departament de premsa de l’Ajunament de Tortosa la reordenació dels serveis sanitaris a les Terres de l’Ebre, com a conseqüència de la pandèmia de coronavirus, farà que a partir d’aquest divendres la Clínica Terres de l’Ebre de Tortosa assumisca els serveis de ginecologia, obstetrícia i pediatria que actualment està prestant l’hospital Verge de la Cinta. D’aquesta manera, el centre de titularitat municipal acollirà totes les intervencions d’aquestes especialitats, exceptuant les que corresponguen a l’àrea d’influència de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, que se seguiran fent a la Ribera d’Ebre.

 

Al llarg d’aquest dijous s’estan ultimant les tasques logístiques que permetran prestar aquests serveis i que comporten el trasllat de material des de l’hospital Verge de la Cinta per complementar el que ja disposa la Clínica Terres de l’Ebre. Així mateix, l’HTVC també hi traslladarà el personal d’obstetrícia, ginecologia i atenció pediàtrica per reforçar la plantilla. També es traslladarà la unitat neonatal a la Clínica Terres de l’Ebre, per assegurar l’atenció al prematur.

 

Els canvis inclouen la creació de dos circuits per tal de separar les persones que puguen ser sospitoses d’haver contret la Covid19 de les que no presenten cap símptoma. Les urgències de la Clínica Terres de l’Ebre continuaran en funcionament, però l’hospital Verge de la Cinta és l’hospital de referència per als casos sospitosos de Covid.

 

El trasllat de l’atenció materno-infantil de la Regió Sanitària a la Clínica Terres de l’Ebre ha sigut un dels assumptes tractats a la reunió diària de la comissió de seguiment de la pandèmia a l’Ajuntament de Tortosa. Pel que fa al lliurament de les targetes moneder a les famílies que tenen concedides beca menjador, a hores d’ara pràcticament ja s’han repartit totes. D’altra banda, dimecres la Policia Local de Tortosa va imposar 6 sancions més a persones que es trobaven al carrer per motius no permesos.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

63 + = 65

Últimes notícies