HomeEsportsAixí serà la nova pista d'atletisme de Tortosa al poble de Jesús

Així serà la nova pista d’atletisme de Tortosa al poble de Jesús

Avui s’ha presentat el projecte de la què serà la nova pista d’atletisme de Tortosa al poble de Jesús. El solar està situat just al costat de les actuals instal·lacions del WIN Jesús, i ocupen una superfície de gairebé 44.000 metres quadrats que s’estenen des de la carretera que uneix Jesús i Roquetes fins al canal de la dreta de l’Ebre.

Foto: Cedida

La pista d’atletisme tindrà vuit carrils i la màxima qualificació tècnica, fet que permetrà fer tots tipus de competició, incloses les d’àmbit internacional. Disposarà de tots els serveis com vestidors, magatzem, ec, i una graderia, amb la seva coberta davant de la línia de 100 metres. L’obra suposarà una inversió de 2,5 milions d’euros, als que caldria sumar els 617.000 euros que va pagar l’Ajuntament de Tortosa al mes de novembre passat per l’adquisició dels terrenys. L’espai disposarà de 200 places d’aparcament.

Foto: Cedida

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha recordat que la pista d’atletisme que ara hi ha a l’estadi municipal no podia créixer perquè no és possible ampliar-la perquè complisca les mides necessàries per a poder acollir competicions de categories superiors, “i com que el POUM ja preveia que esta zona a Jesús havia de ser d’equipaments, nosaltres sempre havíem previst que servís per a acollir la nova pista que avui presentem“.

Foto: Cedida

Els representants de la Federació Catalana d’Atletisme i del Meritxell Roigé presents durant la presentació, han constatat la satisfacció per veure com cristal·litzava un projecte especialment reivindicat. Segons Roigé “donarem resposta a les necessitats de les persones que practiquen atletisme a la nostra ciutat i seguirem potenciant l’esport com un element de dinamització social i econòmica“.

Foto: Cedida

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

46 + = 55

Últimes notícies