HomePolíticaAlbacar de Ciutadans estén la mà a Tortosins pel Monument i Corembe

Albacar de Ciutadans estén la mà a Tortosins pel Monument i Corembe

Segons un comunicat de premsa facilitat pel grup polític de Ciutadans, Miquel Albacar, va fer una crida a Tortosins pel Monument i Corembe, per a sumar-se a la candidatura que ell mateix lidera com a alcaldable de Ciutadans a l’Ajuntament de Tortosa, una vegada s’ha donat a conèixer la intenció d’aquests col·lectius de presentar-se a les eleccions municipals 2023. “Des de fa molt de temps Ciutadans ha abanderat la defensa del Monument que simbolitza la Batalla de l’Ebre. Vam ser portaveus a l’ajuntament de la petició de Corembe, en reclamar també en nom seu aquesta petició en un ple municipal. Per aquest motiu, en compartir aquestes reivindicacions, crec que haurien de sumar-se a Ciutadans a les properes eleccions. Som un partit transversal en què encaixen perfectament aquest tipus de reivindicacions”, reblava l’alcaldable de la formació política.

Les manifestacions de Miquel Albacar s’han produït en el transcurs de la roda de premsa que com a portaveu de Ciutadans ha celebrat al mateix ajuntament de Tortosa. Manifestacions davant els periodistes en què Albacar ha donat a conèixer les dues mocions que Ciutadans presenta al ple d’aquest mes. Una primera moció en què la formació taronja reclama un millor manteniment als pàrquings de l’Hospital de la Verge de la Cinta. “Els pàrquings es troben en una situació lamentable, que ha portat a petits accidents de persones. Volem reparacions puntuals per protegir els ciutadans de situacions de riscos que s’estan produint”, apuntava Albacar.

D’altra banda, el grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Tortosa presentarà una segona moció, a petició de la ciutadania que així ho ha demanat, que fa referència a la implantació d’un pla de xoc per millorar el manteniment de la neteja. “Cal planificar la neteja, perquè des de les associacions de veïns es puguin fiscalitzar. Es necessita una neteja general que permeti veure Tortosa neta, i una planificació seriosa amb què aconseguir el Servei que els veïns mereixem” sentenciava l’alcaldable de Ciutadans.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 7 =

Últimes notícies