HomeEsportsAlcoba segon al GP de Catalunya aconseguint el segon podi de la...

Alcoba segon al GP de Catalunya aconseguint el segon podi de la temporada al Mundial de Moto3

EMD JESÚS // Jeremy Alcoba va aconseguir pujar al podi en una de les proves més motivadores per al pilot jesusenc del Mundial de Moto 3. Al recent remodelat circuit de Barcelona, abans anomenat de Montmeló, va realitzar una excel·lent actuació, finalitzant en una brillant segona posició, sumant el segon podi aquesta temporada, després del que va assolir amb la tercera posició, en la quarta prova del circuit Angel Nieto de Jerez.

Jeremy que partia en la primera fila de la graella de sortida, amb el meritori segon lloc aconseguit en la Q2, amb doblet del seu equip Indonesian Gresini Racing pel primer lloc de Gabri Rodrigo, ha protagonitzat una carrera molt Intel·ligent, mantenint-se sempre en els llocs capdavanters, inclús en alguna ocasió en primera posició, i aprofitant i encertant en un final espectacular de carrera, amb la forta lluita per part de set pilots amb opcions, que van entrar en menys de 4 dècimes de segon de diferència.

A quatre voltes per al final el seu company Gabri Rodrigo ocupava el primer lloc. En el següent pas per meta Alcoba li va donar el relleu, perquè Rodrigo va baixar fins a la novena posició. En l’últim pas per meta l’actual líder Pedro Acosta va perdre molts llocs i es va produir la caiguda de Izan Guevara quan anava segon. El triomf va ser per Sergio Garcia Dols, amb segon lloc per Jeremy Alcoba i tercer per Jaume Masia, encara que va haver-hi bandera roja i finalment va pujar al tercer lloc del podi el turc Deniz Öncu. El temps del pilot valencià va ser de 38:33,760, entrant en segon lloc Jeremy Alcoba a 0,015 mil·lèsimes de segon.

Finalitzava la prova, el pilot jesusenc que va pujar al podi amb una camiseta recordant al pilot Jason Dupasquier que va morir el passat cap de setmana per l’accident que va patir a la prova de Mugello, estava molt satisfet per haver-hi pet podi a casa “estic molt feliç per haver fet podi en aquest escenari, i acabar amb la maledicció que patia els diumenges, després de les bones sensacions en les qualificacions de dissabte” i sobre la prova indicava “En Moto3 mai se sap el que pot passar i en les últimes voltes vaig tenir la sort que em trobessin en el moment adequat i en el lloc adequat. El necessitàvem perquè veníem d’un diumenge desafortunat, sobretot si pensem que en la classificació hem millorat molt aquest any. Vull agrair a l’equip perquè la moto va estar perfecta. A la fi vaig patir una mica pel que fa a pneumàtics, però vaig aconseguir ser el protagonista i avui ens anem a casa amb una bonica somriure”.

En la classificació general contínua líder Pedro Acosta amb 120 punts, seguit de Sergio García amb 81 i Jaume Masià, 72. Jeremy Alcoba es situa prop del top-10, i és onzè amb 39. La pròxima cita del Mundial de Moto 3, serà el 20 de juny al circuit alemany de Sachsenring