HomeEsportsEL CHP Amposta amb més jugadors del planter guanya a Sabadell i...

EL CHP Amposta amb més jugadors del planter guanya a Sabadell i finalitza primer de la fase de permanència a Segona Catalana d’hoquei patins

ESPORTS // El CHP Amposta que ja s’havia assegurat el primer lloc del seu grup de permanència a la Segona Catalana d’hoquei patins, va finalitzar amb un altra victòria per 4-6 a la pista del CEH Sabadell, en un partit de tràmit on van tenir opció alguns jugadors del planter, com els juvenils Adrià, Pau Bayo i Marc Bayo, que van competir a molt bon nivell, destacant les intervencions del porter Marc.

La primera part va ser molt igualada i amb alternances, avançant-se els ampostins en dos ocasions al marcador amb els gols de Robert Carles i el júnior Pau Estudillo. Van remuntar els vallesans i Josep Pons va situar el tercer empat, encara que l’equip local va marcar el quart gol per marxar al descans amb una mínima avantatge favorable.

A la segona part es van imposar els ampostins, amb els gols de Pau Estudillo, Robert Carles i Pau Bayo, per situar el definitiu 4-6, que permet a l’Amposta finalitzar en primer lloc amb ple de 15 punts en els cinc partits disputats, seguit del HC Piera amb 10, i CH Vila.seca, 9, que mantenen la categoria, mentre el CEH Sabadell, 6, CP Manresa, 2 i Molins de Rei 2015 amb 1, baixen a Tercera Catalana. Finalitzada la competició el CHP Amposta comença la planificació de la pròxima temporada.

Van jugar per part del CHP Amposta: Marc Bayo a la portería, Joan Esquerré, Josep Pons, Pau Estudillo, Robert Carles, Ferran Pons, Pau Bayo i Adrià.