HomeSocietatAmposta, seu de la Trobada d’Intercanvi d’Habitatge Social a les Terres de...

Amposta, seu de la Trobada d’Intercanvi d’Habitatge Social a les Terres de l’Ebre

Amposta va ser la ciutat escollida per Hàbitat3, empresa del tercer sector que impulsa habitatge públic a Catalunya per realitzar la seva Trobada d’Intercanvi d’Habitatge Social a les Terres de l’Ebre. Va ser el passat 21 de febrer al Casal Cívic de Gent Gran Ruiz Salgado i va comptar amb la participació de l’Ajuntament d’Amposta, l’Ajuntament de Tortosa, el Consell Comarcal del Baix Ebre, Fundació Resilis i el Grup Esplai Blanquerna.

Durant la jornada, es van treballar aspectes com el repte que hi ha al territori per mobilitzar el parc d’habitatges, la importància d’implicar i conscienciar els responsables polítics per destinar pressupostos i recursos a les polítiques d’habitatge, com enfocar la mirada en les persones i generar ofertes diversificades per garantir l’habitatge digne als a joves, nous residents, persones amb mobilitat reduïda i persones en situació de vulnerabilitat i la importància d’acompanyar a les famílies un cop han accedit a l’habitatge.

Nou conveni amb Hàbitat3

D’altra banda, la coordinadora de l’àrea de Drets Social i Ciutadania, Assumpta Eixarch, i la tècnica d’Habitatge, Lídia Alfara, s’han reunit amb la Fundació Hàbitat3 per treballar el proper conveni entre l’Ajuntament i l’entitat. La col·laboració que es va iniciar fa 4 anys, ha permès posar a disposició de famílies en situació de vulnerabilitat un total de 25 habitatges. El nou conveni preveu incorporar sis nous habitatges durant el 2024.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

82 + = 83

Últimes notícies