HomeSocietatBona Vibra, el primer festival músical i multigeneracional que tindrà lloc a...

Bona Vibra, el primer festival músical i multigeneracional que tindrà lloc a Benifallet

El pròxim dissabte 8 d’octubre tindrà lloc a Benifallet la primera edició del Bona Vibra, un festival que té l’objectiu de crear una marca pròpia que done veu als diferents estils de música que no són representats a través dels mitjans convencionals, com són la ràdio o la televisió.

Volem crear una marca que done visibilitats a totes aquelles persones que no tenen estudis de música, però sí que tenen les ganes suficients per a fer-ne, ja que hi posen molt de sentiment. És per això que hem creat una plataforma alternativa per a donar veu a tots els estils musicals que no acostumem a sentir a la ràdio” explica un dels organitzadors del festival, Axel Méndez.

La idea del festival va sorgir en torbar-se, al poble, quatre persones amb una mateixa passió: la música. Quan l’Axel, el Kanif, la Yugen i l’Eva es van conèixer, de seguida van posar punts en comú i van arribar a la conclusió que a les Terres de l’Ebre hi ha certs estils musicals que no tenen gaire representació als mitjans, així que ho han dixat tot i han decidit apostar per crear un projecte que els permeta ser escoltats.

El festival, que durarà 23 hores, començarà el dissabte 8 d’octubre a les 17 h, al camp de futbol de Benifallet, un espai gran que permet dur a terme una sèrie d’activitats que tenen programades, com jocs per als més menus, acompanyats d’un taller multicultural organitzat per l’Associació cultural El Carmull, així com concurs de guinyot i de botifarra per a la gent més gran.

Totes estes activitats aniran acompanyades, en tot moment, per la música, que no dixarà de sonar durant tot el dia. També hi tindrà representació el grup de jota de Benifallet, que oferirà el seu ball més típic i que ja és tot un himne per al poble. A més a més, al festival també s’hi han apuntat diferents estands de persones del territori que fan coses fetes a mà; tot això, acompanyat de servei de barra i diferents food trucks repartides per la zona.

“Amb este festival volem apostar per les petites coses que són diferents, i també fer-lo molt participatiu. Volem donar visibilitat i opcions a totes aquelles persones que tenen idees musicals, però que no saben com fer-ho. Serà un festival molt interactiu, amb altres cultures i amb la intenció d’anar creixent, i amb disposició per a repetir-lo l’any que ve i, fins i tot, portar-lo a d’altres territoris perquè tothom puga conèixer diferents estils de música, que no són els que habitualment escoltem”, destaca la Yugen Blakrok.

Personalment, els organitzadors expliquen que poder organitzar un festival d’estes característiques els omple molt, no només perquè és un petit somni fet realitat, sinó perquè la il·lusió de moltes altres persones que volen ser conegudes i tenir un paper dins del món musical s’hi veurà reflectida. “Volem que la gent que participa cresca en l’àmbit personal, ja que li estem donant l’oportunitat de donar-se a conèixer i de presentar-se al públic. No volem que només siga recordat per ser un festival d’un dia, sinó que volem dixar marca en tots els seus participants i que facen una petita evolució”, afegix Kanif Sebright, un dels organitzadors del Bona Vibra. Per altra banda, Méndez afirma que el fet de poder ajuntar diferents persones amb nivells artístics molt oposats és tot un goig i una satisfacció molt gran, ja que es poden fusionar diferents estils de música i transmetre una molt bona vibra als assistents.

Ara, poques setmanes abans del festival, els organitzadors afirmen que estan molt il·lusionats i al mateix temps, nerviosos, pel fet que cada cop veuen més a prop tot el que han estat preparant durant mesos. Així i tot, destaquen que a pesar dels nervis de les últimes setmanes continuen tenint molta il·lusió pel seu projecte i que confien molt en el fet que tots els assistents i el públic que vinga s’ho passe molt bé i puga gaudir de la música dels artistes del territori.

Les entrades es podran adquirir a taquilla per 10 euros. A banda, s’habilitarà una petita zona d’acampada per a totes aquelles persones que vinguen de fora i no se’n vulguen perdre ni 1 minut. Per a poder fer ús de la zona d’acampada s’ha de fer reserva prèvia al 667 982 474.

Aida Cid
Aida Cid
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

81 + = 88

Últimes notícies