HomeUrbanismeComencen les obres d'urbanització dels carrers Mn. Manyà i Sebastià Juan Arbó,...

Comencen les obres d’urbanització dels carrers Mn. Manyà i Sebastià Juan Arbó, a la zona de Vora Parc de Tortosa

TORTOSA // Esta setmana han començat els treballs d’urbanització dels carrers de Mossèn Manyà i Sebastià Juan Arbó, a la zona de Vora Parc de Tortosa. Els treballs permetran arranjar les voreres i, a la vegada, s’hi substituirà l’enllumenat amb la renovació de la xarxa elèctrica i la instal·lació de lluminàries de tecnologia LED, que permetran incrementar la il·luminació al vial al mateix temps que se’n reduirà el consum elèctric.

Este matí, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha visitat les obres acompanyada del regidor de Serveis, Domingo Tomàs, la regidora del barri del Temple, Cinta Espuny, i el president de l’Associació de Veïns, Paco Roigé. L’alcaldessa ha recordat que l’any passat ja es va dur a terme una important inversió a la via pública, de més d’1,5 milions d’euros, i que el govern municipal continua donant-hi prioritat, amb més d’un milió en una partida genèrica de reposició de voreres i asfaltatge, a les quals se sumen altres partides de renovació de parcs infantils, millora de zones verdes o arranjament de camins. “Volem seguir fent una ciutat més amable per a les persones i per això l’arranjament de voreres segueix sent una de les prioritats per als pròxims mesos”, ha explicat Roigé.

Pel que fa a l’actuació que ara s’inicia a Vora Parc, en primer lloc té previst actuar sobre el carrer de Mossèn Manyà i, una vegada acabat este tram, seguirà pel carrer de Sebastià Juan Arbó. S’hi renovarà tot el paviment existent, amb un disseny que serà diferenciat de la resta de carrers de l’entorn: “era un compromís d’este govern municipal seguir actuant a Vora Parc, i amb este tractament diferenciat donarem un sentit especial a la urbanització”, ha apuntat l’alcaldessa. El cost d’este projecte se situa en 308.000 euros.

A la zona de Vora Parc, anteriorment ja s’havia arranjat el carrer de Rosa Maria Molas i tot l’espai situat al darrere del teatre auditori Felip Pedrell. Posteriorment també està previst que es puga continuar l’actuació ara en marxa als carrers de Joan Miró i de Soriano Montagut, obra que compta amb una previsió de 408.000 euros dins de la modificació pressupostària aprovada al principi d’abril.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

15 + = 23

Últimes notícies