HomeEconomiaDanone adverteix d'una imminent ruptura de subministrament a tot Espanya per la...

Danone adverteix d’una imminent ruptura de subministrament a tot Espanya per la vaga de transport

Danone adverteix d’una ruptura de subministrament “imminent” a tot Espanya, a conseqüència de les incidències provocades per la vaga de transportistes iniciades fa nou dies per protestar contra l’elevat preu dels carburants.

En cas de no assolir-se una solució de forma immediata a l’aturada, en 24 hores l’empresa es veurà obligada a interrompre de forma temporal la seua activitat a les 4 plantes de productes làctics com la de Parets del Vallès i, a les 3 d’aigua mineral natural que produeixen varietats com la Font Vella, segons ha detallat en un comunicat.

La multinacional reclama que les negociacions s’acceleren i s’arribe a una entesa “en el mínim termini de temps possible” per “poder reprendre l’activitat com més aviat millor”.

Danone detalla que es veu obligada a “prendre la dràstica decisió d’interrompre el procés de recollida de llet”, i com a conseqüència, també del procés de producció a les seues fàbriques i del trasllat de producte acabat a les cadenes de distribució.

Segons l’empresa francesa, això provocarà la interrupció de subministrament tant d’aigua mineral natural com de productes lactis a escala estatal. Fins ara, Danone ha intentat mantenir tota la seua activitat dins la normalitat “malgrat les dificultats provocades per un context difícil i molt tensat”.

No obstant això, la situació “d’inestabilitat i l’agreujament de les aturades ja estan començant a afectar l’aprovisionament de matèries primeres essencials per als seus productes com a llet sencera o nata”, relata Danone.

En este sentit, l’empresa mostra “el seu profund malestar per aquesta situació i per les greus conseqüències de força major que estan provocant no només entre tots els agents i col·lectius implicats, sinó a la societat en conjunt”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

18 + = 24

Últimes notícies