HomeSense categoriaDeltebre comença les obres de millora de l’entorn de les instal·lacions esportives...

Deltebre comença les obres de millora de l’entorn de les instal·lacions esportives Josep Maria Torres

BAIX EBRE // L’Ajuntament de Deltebre ha iniciat les obres de reurbanització de l’entorn de les instal·lacions Josep Maria Torres amb l’objectiu de millorar els accessos a l’espai esmentat però també al Pavelló Josep Luque, al col·legi de l’Assumpció i a les instal·lacions esportives Claudio  Floress. Una actuació que, tal com ha remarcat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha de permetre “dotar d’essència i dignificar la zona central de Jesús i Maria, la qual ha estat abandonada durant molts d’anys”.

En este sentit, s’habilitarà un carril bici i una passarel·la per a vianants que unirà l’església amb les instal·lacions, i a la vegada també s’ordenaran les zones d’aparcament. Tot i això, a banda dels accessos, també es contemplen altres accions per a la millora de l’entorn com l’ampliació i urbanització de les voreres inacabades, el soterrament de la línia elèctrica de l’avinguda La Pau corresponent a l’equipament, la instal·lació de mobiliari urbà i jardineria amb reg automàtic, la ubicació de barbacoes a l’exterior i la renovació de l’arbrat del carrer Recinte Festiu.

Més enllà de les actuacions previstes al voltant de les instal·lacions, el recinte també es millorarà amb la construcció d’una nova grada coberta per a l’exterior, com també la cobertura de la grada actual, la instal·lació de nous lavabos per donar servei al Pavelló Josep Luque i l’adequació de la cantina.

Soler ha recordat que “des de l’Ajuntament de Deltebre estem treballant per transformar la trama urbana del municipi amb una mobilització de recursos mai vista i al costat de la ciutadania”. De fet, el projecte que s’està realitzant ara mateix sorgeix d’un procés de participació ciutadana que es va efectuar l’any 2019.

Esta actuació té un cost d’adjudicació de 314.029,61 € i compta amb una subvenció de 119.000 € per part de la Diputació de Tarragona. Les obres està previst que finalitzen durant el darrer trimestre d’aquest any 2021.

 

Previsió de noves actuacions al centre de Jesús i Maria

La presentació de les obres s’ha dut a terme mitjançant una roda de premsa, amb la qual també ha intervingut el regidor d’Imatge de Poble, Polítiques Ambientals i Platges, Joan Lucas, que ha destacat que “amb esta actuació volem consolidar el centre de l’activitat esportiva, cultural i escolar de Jesús i Maria, i seguir amb les obres que estem realitzant de manera continuada en diferents punts del municipi”.

En la roda de premsa també s’han tractat altres qüestions com la urbanització de l’avinguda la Pau. En estos moments s’està treballant amb la finalització del projecte d’urbanització de l’avinguda, la qual s’urbanitzarà per fases i estava pendent de l’aprovació del POUM. Es preveu que a finals d’este any s’inicie el procés de participació ciutadana amb els veïns i veïnes per al seu arranjament per al pròxim 2022. 

Les obres de la millora de l’entorn de les instal·lacions Josep Maria Torres formen part de la inversió de fins a 14.000.000 € que a hores d’ara està duent a terme l’Ajuntament de Deltebre, de manera directa i indirecta, per a la millora dels equipaments, de la imatge de poble i dels serveis que rep la ciutadania.

Entre estes inversions destaquen la depuradora de Riumar, la llotja de Peix de Deltebre, l’arranjament del camí de la desembocadura, la piscina Agustí Ramon Castellà o la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que tot just s’iniciarà en els pròxims dies.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

87 + = 91

Últimes notícies