HomeEconomiaEl col·lectiu per la reinterpretació del monument franquista proposa mantenir-lo amb els...

El col·lectiu per la reinterpretació del monument franquista proposa mantenir-lo amb els pressupostos participatius

El col·lectiu que defensa la conservació del monument franquista de l’Ebre a Tortosa ha presentat una proposta als pressupostos participatius de l’Ajuntament de Tortosa perquè es destinen recursos municipals a la reinterpretació i manteniment del monòlit.

Argumenten que és “una inversió en turisme i per promocionar la ciutat” i “una eina que pot afavorir el diàleg, la cohesió social per afavorir la pau i la memòria històrica a la ciutat”.

L’entitat remarca que la proposta “és viable tècnicament i que “compleix” els requisits de la guia dels comptes participatius del consistori perquè és una actuació “de competència municipal”, afirmació que l’Ajuntament sempre ha refusat.

La portaveu de l’entitat, Consol Cordero, ha apuntat que esperen una resposta “positiva” del consistori i que la proposta siga inclosa en la votació dels pressupostos participatius.

El col·lectiu defensa que la reinterpretació es pot executar dins de l’exercici pressupostaria i que no contravé cap norma jurídica. Afegeixen que la seua proposta “és una oportunitat per treballar i reduir l’exclusió social, és “d’interès general” i “sostenible en el temps”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 66 = 71

Últimes notícies

-->