HomeTurismeLa Ràpita participa al ‘Buy Catalunya’, la trobada amb operadors turístics

La Ràpita participa al ‘Buy Catalunya’, la trobada amb operadors turístics

La Ràpita va participar el dimarts 28 de setembre alBuy Catalunya’, la principal trobada amb operadors turístics de Catalunya, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme.

En esta trobada, es van dur a terme reunions amb operadors turístics especialitzats, molts d’ells internacionals, en què l’Estació Nàutica va promocionar la Ràpita com un destí de qualitat, natura, gastronomia i cultura on gaudir d’experiències singulars, adreçades a tota classe de públic.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, explica que “vam aprofitar l’oportunitat de presentar la Ràpita com un destí interessant per a tots els turoperadors especialitzats en Catalunya, per fer-los conèixer les nostres singularitats, les quals estan molt buscades en este moment”. Caparrós afegeix que “participar en estes trobades ens permet promocionar i comercialitzar el destí per arribar a diferents mercats internacionals”.

El Buy Catalunya’, que se celebra del 27 al 30 de setembre, suposa una oportunitat per presentar Catalunya, i també la Ràpita, com un producte turístic amb bon clima per fer activitats esportives tot l’any, adreçat al turisme amant de l’esport i dels esdeveniments esportius. A més, de destacar els principals atractius pel que fa al patrimoni, les tradicions, la gastronomia i la seua gent. Així com ressaltar que es tracta d’un indret on gaudir de turisme sostenible i responsable.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

28 + = 38

Últimes notícies

-->