HomeCulturaEl concurs de fotografia "Llegim Amposta" arriba a la seua sisena edició

El concurs de fotografia “Llegim Amposta” arriba a la seua sisena edició

El concurs de fotografia “Llegim Amposta” arriba a la seua sisena edició, la temàtica serà el títol d’un llibre de lliure elecció. El certament té com a finalitat fomentar la creativitat plàstica i artística dins l’àmbit de la lectura.

El concurs consta de quatre categories diferents. En la categoria general pot participar tota la ciutadania que compartisca les fotos amb l’etiqueta #llegimAmposta2022. Quant als centres educatius, la seua categoria se subdivideix en centres de primària, que poden participar amb #llegimAmposta2022Primària, i secundària, amb l’etiqueta #llegimAmposta2022Secundària. Els altres centres com les llars d’infants, els centres d’ensenyament especial o els centres socioeducatius poden participar sota l’etiqueta #llegimAmposta2022Centres. Independentment de la categoria, els participants hauran de ser majors de 18 anys.

Perquè la participació en el concurs siga vàlida, és imprescindible que es facen arribar les fotografies per correu electrònic a l’adreça bcsja@amposta.cat, on s’ha d’indicar l’assumpte “Concurs de fotografia Sant Jordi 2022″explicar quin és el llibre escollit per a cada fotografia.

Les persones participants hauran de compartir les fotografies a Instagram o Facebook explicant el motiu de la tria del llibre en qüestió. El termini per participar és de l’1 al 14 d’abril. El resultat es farà públic a través de les xarxes socials el 23 d’abril, dia de Sant Jordi.

La millor fotografia en la categoria general s’emportarà un paquet cultural amb un lot de llibres valorats en 100 euros, a més de quatre entrades per al teatre, dos per a espectacles generals i dos per a obres infantils. Per la seua banda, els centres educatius de primària i secundària guanyadors rebran un lot de llibres valorat en 200 euros per a la biblioteca escolar, el mateix premi que el guanyador de la categoria d’altres centres. Els premiats seran contactats per correu electrònic i els obsequis no es podran canviar per diners.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

72 + = 80

Últimes notícies