HomeSocietatEl Consell Comarcal de la Terra Alta crea ocupació a través del...

El Consell Comarcal de la Terra Alta crea ocupació a través del Programa de Treball i Formació 2021 MG45 i DONA

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha iniciat el Programa de Treball i Formació 2021 MG45 i DONA a través del qual s’han pogut contractar quatre treballadors que estaran ocupats durant dotze mesos a jornada completa. Es tracta d’un pla d’ocupació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) que té la finalitat d’impulsar l’experiència laboral de les persones participants i de millorar la situació socioeconòmica de la zona.

Aquestes contractacions s’han dividit en dues línies: dos contractes per a la línia Majors de 45 anys i dos més per a la línia Dona. Les tasques que realitzaran aquests treballadors seran les de manteniment de la Via Verda i d’espais situats en altres rutes turístiques de la comarca.

El Programa Treball i Formació té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur amb especial vulnerabilitat i amb dificultats per accedir al mercat laboral. Ho fa a través del suport a entitats perquè duguin a terme accions d’experiència laboral, de formació, de coordinació i de suport tècnic.

L’edició actual del programa, que en el cas de la Terra Alta va començar el passat 20 de desembre, aportarà experiència laboral i la realització d’una formació transversal, per tal de millorar els coneixements i capacitats que els seran útils en un futur. En aquest cas, la formació que realitzaran consistirà en els cursos Igualtat i no discriminació en l’entorn laboral (20 hores), Com parlar en públic (20 hores) i Treball en equip (30 hores).

Així doncs, el Consell Comarcal de la Terra Alta repeteix en la iniciativa de les polítiques actives d’ocupació pel bon resultat obtingut en altres convocatòries, tant en la millora de l’ocupabilitat dels participants com en la millora territorial degut a les feines dutes a terme.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 32 = 41

Últimes notícies