HomeTerres de l'EbreEl Consell Comarcal del Baix Ebre col·labora amb la iniciativa formativa UNED...

El Consell Comarcal del Baix Ebre col·labora amb la iniciativa formativa UNED Sènior

BAIX EBRE // El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, i la directora del  Centre Associat de la UNED a Tortosa, Mònica Subirats, han signat un conveni de  col·laboració en representació d’ambdues institucions per fomentar l’accés a la  cultura i el coneixement de les persones majors de 55 anys.  

El conveni estableix que l’ens comarcal col·laborarà amb la iniciativa denominada  UNED Sènior, un programa formatiu adreçat a majors de 55 anys que inclou temes  d’actualitat i estratègies de desenvolupament personal. En aquest sentit, el Consell Comarcal becarà els alumnes d’UNED Sènior per contribuir a finançar-los-hi el cost  de la matrícula i, a la vegada, cedirà els espais propis de la institució per a aquelles  activitats relacionades amb aquesta iniciativa o amb l’activitat general del Centre  Associat de la UNED a Tortosa. 

A l’acte de signatura del conveni també hi ha estat present el vicepresident del  Consell Comarcal i responsable de l’àrea d’Ensenyament, Joventut, Cultura i  Turisme, Jordi Jordan. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies

-->