HomeUrbanismeEl Consell Comarcal del Montsià adjudica els treballs previs de recuperació del...

El Consell Comarcal del Montsià adjudica els treballs previs de recuperació del carril bici de l’Eurovelo al seu pas per Amposta

El projecte de carril bici al tram de l’Eurovelo 8 que transcorre d’Amposta a Freginals, projecte del Copate finançat pels fons Next Generation, continua avançant. Aquest mes de juliol, des del Consell Comarcal del Montsià han contractat dos treballs previs que s’han d’enllestir enguany perquè es pugui executar l’obra durant el 2024. En concret és l’aixecament topogràfic del camí vell de Freginals i la redacció del projecte executiu d’obres públiques que defineixi les actuacions que caldrà desenvolupar per incorporar el carril bici al tram ja existent.

L’aixecament topogràfic, adjudicat a Llorenç Monfort per prop de 3.000 euros, estarà enllestit al setembre com a molt tard. Llavors començarà la redacció del projecte executiu que s’ha contractat a l’empresa GESA, per un importa de poc més de 15.000 euros.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha destacat que “s’avança així en un projecte molt il·lusionador per a la ciutat“. “Una de les transformacions que estem impulsant com a govern és el turisme sostenible i la creació d’una xarxa ciclable i, amb la recuperació de l’Eurovelo 8 a tot el territori, a Amposta tindrem la connexió de l’antiga Val de Zafán amb la resta de comarques“, assenyala, “i a la vegada podrem millorar una via de comunicació com és l’antiga carretera als Freginals“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

29 + = 37

Últimes notícies