HomeSense categoriaEl doctor Salvador Pallejà assumeix la direcció de la Clínica Terres de...

El doctor Salvador Pallejà assumeix la direcció de la Clínica Terres de l’Ebre

TORTOSA // La Clínica Terres de l’Ebre incorpora com a nou director del centre el doctor Salvador Pallejà. Substitueix així la fins ara directora, la doctora Núria Casalé. D’aquesta manera, el doctor Pallejà coordinarà les direccions dels dos centres de salut de titularitat municipal de Tortosa, ja que des de l’octubre del 2019 també és el director de l’Hospital de la Santa Creu

Salvador Pallejà compta amb una llarga experiència en el camp de la medicina, durant la qual ha dirigit diversos centres hospitalaris, entre els quals l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa, del qual va ser director del 2011 al 2016, i director mèdic del 2016 al 2019. Abans, també va ser director assistencial del Pius Hospital de Valls; director de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus o director assistencial de l’Hospital Son Llàtzer de Palma de Mallorca, entre d’altres. Es va llicenciar en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona al 1982. És especialista en documentació mèdica, en cirurgia general i de l’aparell digestiu, i en economia de la salut i dels serveis sanitaris. És membre del Col·legi de Metges de Tarragona i de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, entre altres associacions professionals. A més, és membre del consell assessor científic de la Fundació TicSalut, del departament de Salut de la Generalitat. 

La tasca com a nou director de la Clínica Terres de l’Ebre comença amb la reprogramació de l’activitat sanitària del centre, que s’ha hagut de posposar per la pandèmia de coronavirus. Durant el període de confinament, la Clínica ha acollit els serveis d’obstetrícia, ginecologia i pediatria de l’hospital Verge de la Cinta, en aplicació del Pla de Contingència de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre. Ara s’aniran recuperant progressivament les operacions ajornades. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 7 =

Últimes notícies