HomeSense categoriaLa Policia Local d'Amposta i els Mossos detenen fins a 24 cops...

La Policia Local d’Amposta i els Mossos detenen fins a 24 cops un home per robatoris amb força

MONTSIÀ // En l’últim any i mig, des del gener del 2019 fins al maig del 2020, la Policia Local d’Amposta i els Mossos d’Esquadra han detingut un home -LMH- fins a 24 cops per robatoris amb força en interiors de vehicle, delictes contra el patrimoni o furts, entre d’altres.

L’últim cop va ser el 22 de maig, en què els agents el van detenir per un delicte de robatori amb força i un delicte de danys al patrimoni. El jutjat d’Amposta l’ha deixat al carrer en tots els casos. És per això que l’alcalde de la localitat, Adam Tomàs, ha enviat una carta a la jutgessa degana del Partit Judicial d’Amposta, amb un informe de la Prefectura de la Policia Local en què, a més d’estes 24 detencions, també es recullen fins a 72 actuacions d’ofici o bé alertats per la ciutadania en què el cos policial ha requerit esta persona en qüestió.

“Es tracta d’un cas d’una reincidència constant que en este moment està tensant una part de la ciutadania, altament indignada en veure que és detingut múltiples cops i que no hi ha cap ingrés a presó”, assenyala Tomàs. L’alcalde ha decidit enviar la carta a la jutgessa degana, a qui demana que, “per evitar que la situació social empitjore”, prenga en consideració l’informe remès i es facen les gestions oportunes.

Tomàs explica que des del cos policial s’està treballant per a millorar la convivència a la ciutat i traslladar a la ciutadania una sensació de seguretat i de reducció de les actituds delictives, així com la desaparició de la impunitat d’aquells que les han comès. “Però això no passa amb el cas particular del senyor LHM, tot i l’esforç dels cossos de seguretat”, lamenta, i afegix que “tenim un problema i cal solucionar-lo”. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

38 + = 39

Últimes notícies