HomeEsportsEl FS Amposta i el CFS Tortosa tanquen la taula de Divisió...

El FS Amposta i el CFS Tortosa tanquen la taula de Divisió d’honor de futbol sala

Complicada arrancada de lliga tant per al FS Amposta com per al CFS Tortosa SAC, que després de tres jornades de campionat, han caigut al fons de la taula com a coer el conjunt tortosí i penúltims els ampostins, en posicions de descens directe cap a la 1a divisió territorial.

No poden sorprendre al líder

Després de dos derrotes consecutives, la visita del líder del grup al pavelló municipal ampostí, representa un dur tràmit per als de Víctor Romero, que enguany debuta a la banqueta del conjunt del Montsià. La dinàmica negativa en que s’ha vist immers l’equip en aquesta arrancada de lliga, fruit a més de les nombroses baixes que estan afectant a l’equip, es van veure agreujades per dos concessions defensives pràcticament en un minut de temps que aprofitaven els del Baix Camp mitjançant Martí (7′) i Estivill (8′) per a trencar el partit d’entrada. No obstant aquest cop anímic, l’Amposta no li perdia la cara al partit i Carlos retallava distàncies als 10 minuts. Però poc va durar l’alegria a casa del pobre, ja que en l’acció atacant posterior Estivill de nou situava els dos gols de marge a favor dels de Lino Gil (11′). Aquest gol va assestar un cop psicològic definitiu als ampostins que es van descentrar i això ho aprofitava el conjunt visitant per gairebé sentencia amb el quart gol obra de Ferran, tan sols dos minuts més tard (13′). Amb el resultat molt coll amunt, els de Romero van intentar refer-se quan a dos minuts del descans Aleix Baiges els tornava a enganxar al partit amb el 2-4 amb que es marxava als vestidors.

La resposta dels de la capital del Montsià a la represa els va permetre collar amb un reguitzell d’ocasions per a marcar el tercer gol que els donés esperances d’aixecar el partit, però un cop pel desencert en la finalització i en d’altres ocasions per les bones aturades del porter visitant no els permetia escurçar el marcador. A falta de tretze minuts per al final, arran d’un contracop molt ben portat pels visitants, Marc Rofes feia el cinquè gol visitant que pràcticament finiquitava el duel, tot i que Aleix Baiges arrodonia el resultat amb el 3-5 definitiu a falta de dos minuts de la conclusió.

Un gol ‘in extremis’ condemna al Tortosa

Tot i anar per davant en el marcador durant gran part del partit, els tortosins van acabar encaixant una nova derrota ‘in extremis’ que els ha dut a la cua de la classificació, sense haver puntuat encara després de tres compromisos. Tot i la millora en el joc evidenciada respecte als dos duels anteriors els jugadors de Joan Accensi no van poder fer valer l’avantatge quan a falta de 4 minuts per al final del partit, encaixaven l’empat d’Héctor i en la darrera acció de la confrontació sentenciaven els lleidatans (que no havien guanyat en els dos enfrontaments precedents) i Lluís sentenciava amb el 4-5 definitiu.

Alexis ficava en avantatge al conjunt local als set minuts de joc, però fruit d’una concessió infantil els costava l’empat als 9 de partit quan Héctor sol al segon pal, traduia l’acció en l’empat. Tot i així, Amine en l’acció immediatament posterior, tornava a ficar en avantatge als roigets. El duel era d’anada i tornada, i els d’Accensi van generar diverses oportunitats de gol, pals inclosos, per haver pogut incrementar la renda. Però no va estar així, i fruit d’un greu error defensiu arribava el gol de l’empat a tres minuts del descans obra de Lluís (17′). No obstant, en una de les darreres accions ofensives dels del Baix Ebre, Amine convertia l’acció en el 3-2 amb que s’enfilava camí de vestidors. La davallada física local a la represa la van aprofitar els de la Terra Ferma per situar de nou les taules al marcador als sis minuts de la segona meitat amb el segon gol d’Héctor, però als 33′ Miky tornava a donar avantatge als locals. Fins arribar al desenllaç fatal per als del Baix Ebre que acabaven cedint gràcies als gols d’Héctor que completava el seu ‘hat-trick’ particular i Lluís que deixava com vulgarment se diu ‘en cara de tontos’ al conjunt ebrenc.

La propera jornada:

L’Amposta mirarà de trencar la inèrcia negativa dissabte a partir de les 19 hores de la tarde (amb arbitratge dels àrbitres lleidatans Sergi Caubet i Adrià Sanmartí) donant la sorpresa la pista del Baró de Maials davant el tercer classificat de la lliga que ha arrancat el campionat amb dos victòries tenint en compte que dijous juguen el partit que va quedar endarrerit de la tercera jornada a la pista del Lleida. Per la seva banda, els de Joan Accensi visiten la pista del Sicoris també a la Terra Ferma, en el duel que obrirà la quarta jornada de lliga a partir de dos quarts de cinc de la tarde, amb arbitratge a càrrec dels col·legiats de la delegació de Barcelona Sud, Víctor Garcia i Àngel Orpella.