HomeUrbanismeEl nou CAP de Móra d'Ebre s'ubicarà als terrenys municipals que havien...

El nou CAP de Móra d’Ebre s’ubicarà als terrenys municipals que havien de servir per ampliar l’institut Julio Antonio

La Comissió territorial d’urbanisme de les Terres de l’Ebre, presidida pel director general d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Arquitectura, Agustí Serra, ha aprovat avui una modificació del planejament municipal de Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre) que permetrà la implantació d’un nou Centre d’Atenció Primària (CAP).

En concret, se situarà en una parcel·la sense edificar, de titularitat municipal i de 1.153 m2 que hi ha al costat de l’Institut Julio Antonio. Fa anys existia el projecte d’ampliar aquest institut, però no s’ha arribat a executar mai i, de fet, donades les projeccions demogràfiques, es considera que no serà necessari.

El Servei Català de la Salut va comunicar l’any 2021 a l’Ajuntament de Móra d’Ebre la necessitat de construir un nou CAP per millorar els recursos assistencials del municipi. Amb la modificació de planejament aprovada definitivament avui, s’ajusten els paràmetres d’ordenació de la parcel·la, que ja estava qualificada d’equipament públic, per permetre la ubicació del CAP.

Ampliació del sector econòmic La Plana de Gandesa

D’altra banda, la comissió també ha aprovat una modificació del planejament del municipi de Gandesa, a la Terra Alta, que possibilitarà el desenvolupament d’un nou sector d’activitat econòmica a tocar de l’existent de La Plana, funcionant, de fet, com una ampliació.

L’actual sector industrial La Plana, promogut per l’INCASÒL, es troba ocupat per una varietat d’empreses i ja no disposa de parcel·les lliures. Amb la modificació de planejament es delimiten 10,80 hectàrees de nou sòl industrial a tocar de l’existent per incrementar la capacitat d’acollida de noves empreses, contribuint a la creació d’ocupació al municipi.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies