HomePolíticaEl PDeCAT reivindica tornar a impulsar el projecte de centralitat política...

El PDeCAT reivindica tornar a impulsar el projecte de centralitat política de Convergència

TERRES DE L’EBRE // El PDeCAT ha dut a terme un nou acte Km0, en aquest cas des de la capital de la Terra  Alta. Els candidats ebrencs Miquel Trilla, Carme González, Teresa Moya i Carles  Luz, acompanyats del portaveu al Congrés, Ferran Bel, han connectat des de Gandesa  per traslladar les principals propostes del PDeCAT a la comarca. 

Després del retret de Bel cap a Junts per no incloure cap proposta pel Delta al programa electoral i d’un article periodístic molt contundent, que demostrava que molts partits  no tenien propostes per al territori, Bel ha lamentat que Junts i ERC hagin presentat  un afegit amb un recull d’idees per esgarrapar alguns vots. “Per a Junts i ERC, les  Terres de l’Ebre només som un annex, ni ens inclouen als seus programes”, ha  denunciat Bel, que ha definit el PDeCAT com “un partit amb un programa clar, amb  propostes i que serà la veu i defensa de les Terres de l’Ebre al Parlament”. El  diputat ha recordat que “som hereus del projecte polític que va vertebrar el país, per  això qui vulgui votar un projecte que no renega de tot allò positiu del llegat de  convergència, ha de votar el PDeCAT”. 

El també alcalde de Gandesa, ha fet un recull dels reptes que el territori té per endavant:  socials, tecnològics, connectivitat, sanitàries, laborals… i ha defensat que “el programa  del PDeCAT aborda totes aquestes qüestions, perquè ens creiem el nostre  projecte, som el partit dels alcaldes i alcaldesses i sabem de primera mà com  ajudar els nostres conciutadans”. Per això Luz ha exposat que “el PDeCAT tenim un  pla d’habitatge per a joves, polítiques per generar ocupació, projecte per reactivar  els nostres polígons industrials, i no són paraules buides, perquè el PDeCAT som  els d’actuar, els de deixar-nos la pell per tirar avant el nostre país”

Moya ha refermat el compromís amb el Delta de l’Ebre tot lamentant que “el ministeri ha sabut trobar 1.350 milions d’euros per al projecte Castor però es incapaç de  posar sobre la taula 300 milions per salvar el delta”. La candidata ha reivindicat tenir  veu al Parlament i ha demanat el vot per Marc Arza i Carles Luz perquè seran “qui  millor defensaran el territori i la centralitat del país”. 

Trilla ha posat de valor la veritable aposta del PDeCAT per impulsar la secretaria del  Món Rural, tot definint-la com “un veritable actiu que escolti i treballi pel territori de forma transversal pel territori”. Per la seua part, González ha reivindicat el PDeCAT  com “el partit dels autònoms i les petites i mitjanes empreses”. 

Durant l’acte també ha connectat telemàticament el cap de llista a la demarcació, Marc  Arza, que ha reclamat “un Govern que torni a ser present a tot el país” i que “la  política torni dels extrems al centre”, i ha posicionat el PDeCAT com la millor opció  per la Terra Alta i les Terres de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + = 10

Últimes notícies