HomePolíticaEl ple d'Amposta aprova els costos de les inversions i dels serveis...

El ple d’Amposta aprova els costos de les inversions i dels serveis de recollida del COPATE per al 2024

El ple de juny, celebrat de manera extraordinària dijous 27, va aprovar els costos de les inversions i dels serveis de recollida d’escombraries que realitza el COPATE per al 2024. Després que el Consell Comarcal del Montsià ratifiqués finalment els preus d’aquests dos conceptes al seu ple del maig de 2024, el consistori ampostí va poder fer aquest tràmit que permetrà agilitar el pagament de les factures pendents dels primers sis mesos de l’any i fer el tràmit correcte en les que es generin a partir d’ara. Aquests preus per al servei de recollida i per a les inversions es va validar amb els vots a favor d’Esquerra i Junts per Amposta i el vot en contra de Som Amposta.

L’alcalde va recordar que és necessari que aquest tràmit es faci a finals de l’any anterior o el gener, per evitar endarreriments en el pagament de les factures. El que no es van poder aprovar, tal com va recordar l’alcalde, van ser els preus dels tractaments de la brossa perquè l’ens comarcal encara no l’ha aprovat, tot i que està previst que el Consell ho faci al juliol.

Al ple també es van debatre i aprovar tres mocions. Aprovada per unanimitat, Junts per Amposta va presentar una moció per regular la circulació de vehicles pels camins rurals d’Amposta. Esquerra va demanar l’adhesió a la ILP per a la proposició de llei de garanties de finançament del sistema educatiu català per un mínim del 6% del PIB per a l’educació, que en aquest cas es va tirar endavant amb els vots a favor de Junts i en contra de Som Amposta. Finalment, també es va aprovar per unanimitat la moció de Junts per arranjar i dignificar les entrades de la ciutat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies