HomePolíticaEl plenari aprova la creació de l’Oficina Municipal d’Escolarització de Deltebre

El plenari aprova la creació de l’Oficina Municipal d’Escolarització de Deltebre

La sessió plenària d’aquest mes de febrer de l’Ajuntament de Deltebre ha estat marcada per l’aprovació, per unanimitat, de la creació de l’Oficina Municipal d’Escolarització de Deltebre, un nou servei d’acompanyament a les famílies del municipi en tot el procés de preinscripció, planificació i seguiment de l’escolarització de l’alumnat de Deltebre.

Aquest servei està destinat  a totes les famílies que hagin de preinscriure el seu fill per primera vegada, que vulguin canviar de centre educatiu o que hagin d’escolaritzar el seu fill una vegada iniciat el curs escolar. En aquesta mateixa línia, també s’ha aprovat, per unanimitat, la zonificació escolar per al curs 2022 i 2023, el qual s’iniciarà amb 96 nous xiquets i xiquetes a les classes de P3.

El plenari també ha aprovat, per unanimitat, les bases d’una nova convocatòria dels premis Terra de Fang, els quals es convoquen en les modalitats de poesia, narrativa breu (les dues amb premis de 1.000€) i autor local, en la categoria adult (500€) i juvenil (200€).

Com a novetats, cal destacar-ne dues. La primera, l’editorial Onada Edicions publicarà l’obra guanyadora del premi de Narrativa breu i la guanyadora del premi de Poesia. La segona, un jurat conformat per diferents escriptors i escriptores, també per periodistes i professionals del sector: Laia Viñas, Anna Carreras, Jordi Nopca, Mireia Calafell, Laia Martínez i Joan Todó.

Finalment, el plenari també ha provat, per unanimitat, la moció presentada per ERC Deltebre per a la commemoració del Dia Internacional de les Dones.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

26 + = 28

Últimes notícies