HomeEsportsEls World Sports Games 2019 generaran un impacte econòmic de més de...

Els World Sports Games 2019 generaran un impacte econòmic de més de tres milions

Els World Sports Games que es faran el 2019 generaran un impacte econòmic al territori de més de tres milions d’euros en una setmana. Així ho ha declarat en una entrevista al diari ARA Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), entitat que organitzarà l’esdeveniment esportiu durant els primers dies del mes de juliol del 2019 conjuntament amb els ajuntaments del territori.

Quan s’han començat a confirmar extraoficialment les primeres delegacions  d’arreu del món que participaran en els jocs, i que es faran oficials durant el primer trimestre del 2019, s’entreveu una alta participació.

Domingo creu que es podria arribar a xifres molt importants: “Creiem que arribarem als 4.500 participants. En estos moments, tenim compromeses totes les places hoteleres de les Terres de l’Ebre. Cal dir que el dels World Sports Games és un tipus d’esport en què la gent ve a fer cultura, a passar-s’ho bé. És evident que competix, però hi ha una part molt important d’activitat cultural i de donar a conèixer el territori”. El fet de no haver de fer una inversió milionària en instal·lacions garantix la viabilitat d’un projecte que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

50 + = 52

Últimes notícies