HomeSense categoriaEls World Sports Games Tortosa 2019 comencen les primeres sessions de treball...

Els World Sports Games Tortosa 2019 comencen les primeres sessions de treball amb els voluntaris

El comitè organitzador dels World Sports Games Tortosa 2019 ha convocat les primeres reunions de treball amb les persones que s’han inscrit per poder desenvolupar el paper de voluntaris durant aquesta trobada esportiva.

Les reunions, previstes per aquest divendres 12 d’abril i per dissabte 13, tenen com a objectiu mantindre un primer contacte i donar a conèixer alguns dels aspectes de la logística que s’està duent a terme amb vista als jocs, durant els quals els voluntaris tindran un paper determinant a cada una de les seus de la competició.

Les dos sessions de treball que s’han previst inicialment tindran lloc a la sala Terres de l’Ebre de l’edifici de les delegacions de la Generalitat a Tortosa, a la plaça Gerard Vergés. Divendres, a les 20 h, i dissabte, a les 13 h. I estan convocades totes les persones que s’han inscrit prèviament per poder desenvolupar el paper de voluntari, però també estan obertes a la resta de ciutadania que vulga participar en el projecte.

Entre altres coses, durant les sessions de treball s’explicaran algunes de les modalitats esportives que es disputaran del 2 al 7 de juliol a les diferents seus dels World Sports Games, entre les quals n’hi ha d’atletisme, bàsquet, diverses modalitats de tennis, natació o voleibol, però també d’altres menys conegudes, com el mamanet, poledance, fistball, O-Sport o powerlifting.

Durant les últimes setmanes, totes les delegacions i entitats esportives que participaran als CSIT World Sports Games Tortosa 2019 han estat en contacte amb la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), responsable de l’organització de l’esdeveniment, juntament amb l’Ajuntament de Tortosa i l’organització internacional CSIT, per definir la composició de les delegacions i el nombre d’esportistes que participaran a cadascuna de les disciplines dels jocs.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies