La Federació d’Associacions d’Hostaleria de Tarragona (AEHT) i Repsol han presentat a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils l’adhesió al Consell d’Experts de dos nous xefs: Aitor López, del Restaurant Citrus del Tancat de Codorniu, guardonat amb la distinció Sol Repsol; i Joan Capilla, del Restaurant L’algadir del Delta, guardonat amb la distinció Estrella Verda Michelin.
Durant l’acte, Javier Sancho, director del CI Tarragona de Repsol i Francesc Pintado han entregat la ja mítica jaqueta de cuina de l’AEHT als dos nous membres. Aitor López i Joan Capilla han coincidit, durant la seua intervenció, en remarcar la importància de col·laborar per a construir un destí gastronòmic referent.
El Consell d’Experts se va constituir l’any 2018 i aglutina a tots els xefs de la província de Tarragona guardonats amb sols Repsol i estrelles Michelin. Els dos xefs s’unixen així a altres cuiners ebrencs que ja integren el Consell d’Experts: Jeroni Castell de Les Moles d’Ulldecona, Rafel Múria del Restaurant Quatre Molins, Vicent Guimerà del Restaurant Antic Molí d’Ulldecona i Fran López, del Restaurant Villa Retiro de Xerta.