HomeEsportsEnric Boldú finalitza el repte del Ironman de Hawai

Enric Boldú finalitza el repte del Ironman de Hawai

Enric Boldú va superar un altre repte al finalitzar la Ironman de Kona a Hawai, Campionat del Món dels anomenats “homes de ferro”, en la seva quarantena edició, en el que van prendre part els millors especialistes del planeta. Va ser una prova històrica, on l’alemany Patrick Lange, va revalidar el títol, i a més es va convertir en el primer home a baixar de les vuit hores (7:52:39), en la prova més mítica del triatló mundial.

La cursa amb participació de 2.476 triatletes, pertanyents a 82 diferents països, es va disputar en les paradisíaques aigües de la Bahia Kailua.

El triatleta tortosí va competir en la categoria de 50-55 anys, i va invertir un temps total de 11:09:40, finalitzant el primer tram de 3.9 quilòmetres de natació amb 56:10, el segon dels 180 de bicicleta amb 5:25:20, i la marató de cursa a peu de 42,2, amb 4:37:10.

Al final Enric Boldú, comentava les sensacions viscudes “els quilometres de natació i bicicleta els vaig poder cobrir segons les previsions i de forma positiva, però en la marató per un desert de lava i amb molta calor, va ser un autèntic calvari”, i afegia “han estat més d’onze hores de gaudir i patir del recorregut, no sé si tornaré però la veritat és que gaudeixo molt amb la pràctica d’aquest esport”