HomeEconomiaEnrique de Mora, Daniel Gabarró i Gaspar Hernández, protagonistes d'un nou cicle...

Enrique de Mora, Daniel Gabarró i Gaspar Hernández, protagonistes d’un nou cicle de conferències econòmiques

Tortosa acollirà aquesta primavera tres ponents destacats en un nou cicle de conferències econòmiques. L’agència d’esdeveniments i comunicació Belive & Create, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa, ha programat tres conferències adreçades al sector empresarial, amb Enrique de Mora, Daniel Gabarró i Gaspar Hernández com a protagonistes.

El 31 de març, a les 18.30h, al Parador de Tortosa tindrà lloc la primera conferència ‘¿Cómo seducir y vender en tiempos pospandémicos?’, d’Enrique de Mora, consultor estratègic, escriptor i conferenciant. Mora presentarà els seu novè llibre ‘La nueva venta’ i donarà eines per millorar la productivitat de les vendes, tractant temes com l’impacte de la tecnologia i l’adaptació de la pandèmia en el comerç. El 12 d’abril serà el torn de Daniel Gabarró, que centrarà la ponència en el procés de creixement personal, acompanyant, inspirant i transformant a les persones i organitzacions. Tancarà el cicle Gaspar Hernández, que parlarà del seu llibre ‘L’art de Viure’, una dosi de vitalitat i esperança.

El regidor de promoció econòmica, Sisco Pepió, ha explicat que aquestes conferències són complementàries a les quatre programades per l’Ajuntament. “Hi ha una clara sinergia amb aquest cicle que avui presentem, en la línia de la reactivació econòmica de Tortosa i la col·laboració públicoprivada“. La directora de Believe & Create, Maria Castellanos, ha manifestat la voluntat de poder oferir jornades d’alt nivell a la ciutat i evitar que els empresaris del territori s’hagin de desplaçar a Barcelona o Madrid. Per últim, Marta Palomo, representant de Palomo Consultors, patrocinadors de les conferències, ha posat en valor que “es tracta d’unes jornades d’alt nivell, que aportaran moltes eines per aplicar a les nostres empreses“.

Abans però, aquest dijous 10 de març, a les 19 h a la sala del polvorí del Parador de Tortosa, el consultor en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa, Xavier Marcet, aprofundirà en els ‘Reptes del lideratge en el sector turístic’ en la segona conferència del cicle de conferències per a la reactivació econòmica organitzada per l’Ajuntament de Tortosa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

77 + = 86

Últimes notícies