HomeSocietatERC pacta amb el govern espanyol la creació d’una comissió bipartida Estat-Generalitat...

ERC pacta amb el govern espanyol la creació d’una comissió bipartida Estat-Generalitat per actuar al delta de l’Ebre

Esquerra Republicana ha acordat amb el govern espanyol impulsar una comissió bipartida Estat – Generalitat i una taula de treball per a l’estudi de les inversions necessàries per a la conservació del Delta. És una de les diverses esmenes transaccionals que han incorporat als pressupostos generals de l’Estat (PGE). Segons els republicans, la comissió bipartida i la mesa s’hauran d’impulsar en un màxim de tres mesos a partir de l’aprovació dels comptes. Des de les files republicanes asseguren que encara queda “camí per recórrer” en les negociacions, fins que “no es pugui donar per fet un acord definitiu“.

La creació d’aquest instrument era una reivindicació de país i del delta que ens ha de permetre estar més coordinats, ser més efectius i accelerar el màxim possible les actuacions que el govern espanyol i la Generalitat han de portar a terme al Delta“, ha afirmat el president de la Federació d’ERC de l’Ebre, Albert Salvadó.

L’acord assolit impulsarà la comissió bipartida i la seva mesa de treball entre la Secretaria d’Estat de Medi Ambient i la Secretaria d’Acció Climàtica per l’estudi d’inversions d’interès general incloses, les corresponents a l’Estratègia per la conservació del delta de l’Ebre del govern català. D’aquesta manera, assenyalen, la comunicació entre les dues secretaries permetrà facilitar l’execució de les actuacions, evitar obstacles i impediments entre administracions.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

21 + = 29

Últimes notícies