HomeEsportsEva Sans (CC Ascó), revalida el títol de campiona de Catalunya de...

Eva Sans (CC Ascó), revalida el títol de campiona de Catalunya de ciclisme en carretera en la categoria Master-30

ESPORTS // Eva Sans va repetir victòria al Campionat de Catalunya de carretera, en el mateix escenari que el mes de setembre passat. La representant del Club Ciclista Ascó, es va imposar en la categoria Master-30, de la 5ª Cursa Vila de Súria, Campionat de Catalunya de fèmines 2021, amb un recorregut per a les juniors, cadets i màsters de 50 quilòmetres per Castelladral, Navàs, Serrateix,Viver, Balsareny i pujada final a l’Alt de les Vilaredes.

La júnior Estefania Jiménez (CA Turnkey Engineering), amb un temps de 1:27’53”. Eva Sans va entrar en quarta posició, primera de la seua categoria amb 1:30’54”, a 3’01”, de la primera classificada, seguida en Master-30, per Vanessa del Serrano (CC Ratpanat),1:34’41” i Miriam Rodriguez (Cycling No Limit Cardedeu), 1:36’57”.
En la categoria cadet triomf de Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean), amb 1:29’43”, amb octava posició de Mar Piñol, 1:44’23”, i onzena de Raquel Martos, 1:44’28”, components del Granfons-SB Hotels-Terres de l’Ebre.