HomeSalutÈxit de la I Jornada d’Atenció Primària de Terres de l’Ebre

Èxit de la I Jornada d’Atenció Primària de Terres de l’Ebre

Ahir, 12 d’abril, es va celebrar la I Jornada d’Atenció Primària a les Terres de l’Ebre a l’Auditori Sixto Mir de La Ràpita, on van participar vora tres-cents cinquanta professionals de l’atenció primària del territori.

L’acte que va comptar amb un gran nombre de ponents i amb una elevada participació, tenia com a objectiu principal donar a conèixer les noves línies estratègiques de l’Atenció Primària i “compartir experiències” d’èxit entre els professionals per a poder posar en pràctica altres models organitzatius sorgits des de l’experiència.

El conductor de la jornada va ser el periodista Jaume Borja, que va començar donant pas per a inaugurar-la a l’alcalde de La Ràpita, Josep Caparrós, qui va donar la benvinguda als assistents. En acabar, va passar la paraula a Íngrid Roca, directora dels Serveis Territorials de Salut de les Terres de l’Ebre, que va qualificar la jornada com una oportunitat per a retornar al model d’atenció primària que cerca la proximitat que teníem abans de la pandèmia.

Foto: Cedida

Per últim, Ester Gavaldà, directora d’Atenció Primària de l’ICS a les Terres de l’Ebre, va agrair a tots els organitzadors i ponents el seu esforç per fer possible la trobada i va donar pas al conferenciant Xavier Marcet que va fer una inspiradora ponència anomenada L’estratègia són les persones destacant la importància d’aquestes dins les empreses.

Posteriorment, Maria Ferré, gerent territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre i Empar Navasquillo, directora d’Estratègia de l’ICS a les Terres de l’Ebre, van presentar el Pla Estratègic.

La jornada va continuar amb dues taules rodones on un total de setze professionals de diferents Equips d’Atenció Primària van presentar diferents projectes innovadors que s’estan liderant des de l’Atenció Primària de les Terres de l’Ebre.

Tot seguit, es va iniciar el bloc titulat Projecte Coordinats en el que es van presentar sis iniciatives en què s’han coordinat atenció primària i altres entitats o serveis de l’HTVC.

Després, Rosa Ripollès, adjunta a la direcció d’Atenció Primària a les Terres de l’Ebre, va fer entrega del premi a la millor experiència aportat per CAMFIC a Zojaina Hernández, metgessa de família de l’EAP Tortosa Est i a Marta Villalonga resident 2n any de MFiC de l’EAP Tortosa Est, per la seva exposició Innovant en la Deshabituació Tabàquica.

Foto: Cedida

La jornada va concloure amb els parlaments de Núria Nadal, directora d’Atenció Primària de l’ICS, que va agrair als professionals la seva adaptabilitat i capacitat de transformació, recordant-los projectes que han començat a la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre i que ara s’estan implementant a la resta de gerències de l’ICS. Seguidament Maria Ferré, directora de l’ICS a les Terres de l’Ebre, va valorar molt positivament la iniciativa i va agrair a tots els organitzadors la seva implicació i dedicació.

Per acabar, els espectadors van poder gaudir de l’actuació de la Coral del Temple, formada per professionals de l’EAP Tortosa Est, que van fer una versió de la cançó Caminem lluny del grup Dr. Prats.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 52 = 53

Últimes notícies