HomeSocietatExpoclick es reinventa a Amposta cap a una edició online

Expoclick es reinventa a Amposta cap a una edició online

AMPOSTA // El pavelló firal 1 d’Octubre no s’omplirà aquesta segona quinzena de novembre de clicks i diorames, ni veurà les corredisses dels menuts i menudes per trobar els playmobil amagats. Expoclick, un riu de clicks haurà d’esperar al 2021 per poder tornar a celebrar una edició presencial. Però la pandèmia no farà que els amants d’aquest joc hi puguin gaudir. I és que Expoclick 2020 s’ha reformulat per reconvertir-se en una edició online en què hi haurà buscaclicks, concurs de diorames i concurs fotogràfic a Instagram.

Així, del 9 al 15 de novembre, una vintena de comerços de la ciutat han cedit una part del seu aparador on s’han instal·lat diferents diorames. A tots ells s’hauran amagat els 14 clicks amb l’escut de la ciutat. Per poder participar caldrà assenyalar en quin número de diorama es troba cadascun dels clicks que hi ha distribuïts entre tots els aparadors participants. S’enviaran totes les respostes via online a través d’un formulari i entre totes les respostes se sortejaran diferents premis. El sorteig serà el 16 de novembre en línia a través de les xarxes socials oficials d’Expoclick.

Quant al concurs de diorames, enguany serà des de casa. Les persones que hi vulguin participar, hauran de fer la muntatge amb els clicks de Playmobil i qualsevol dels complements de la marca, fer-li fotografies i pujar-les a través de la pàgina oficila d’Expoclick.

Finalment, també es podrà participar al concurs de fotografia, amb les imatges més creatives de click. A la foto ha de sortir els personatges i elements de ®Playmobil, integrats en qualsevol mena d’espai. La temàtica és lliure i les persones que hi vulguin participar han de seguir a @ajamposta a Instagram i penjar la foto a la mateixa xarxa social amb un títol que la descrigui i acompanyada del hastag #concursexpoclick2020. Les fotos han de ser pròpies i no es poden plagiar d’altres ja existents. No es podran fer fotomuntatges i la foto concursant ha de tenir un mínim de qualitat.

Es pot consultar tot a expoclick.amposta.cat

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 9 =

Últimes notícies