HomeEsportsFrancisco Muñoz el més ràpid en la meta d'Ulldecona a la 70a...

Francisco Muñoz el més ràpid en la meta d’Ulldecona a la 70a edició de la Volta Ciclista al Montsià

Un centenar de ciclistes es van citar a Ulldecona per la disputa de la 70ª edició de la Volta Ciclista al Montsià, prova històrica del calendari elit/sub23 català que ha retornat aquest 2021 amb victòria per a Francisco Muñoz (Team MP Group). En el seu segon any com a sub23, Muñoz està signant un gran estiu amb triomfs en escenaris com el Trofeu Carles Ferran i, el més recent, a la Copa Critèrium del Pla de Santa Maria. Així doncs, és la tercera victòria de la temporada del que fou guanyador de la Copa Catalana júnior 2019.

El ciclista del Team MP Group, va ser capaç de rematar una escapada d’important nivell, imposant-se a l’esprint amb un temps 3:09’58”, als dos ciclistes que el van acompañar al podi, l’exprofessional moldau Alexandr Pliuschin (Abu Dhabi Cycling Team) i el valencià Álvaro Marzà (Electro Hiper Europa) després de les quatre voltes al recorregut sempre exigent amb sortida i final a Ulldecona. Els millors classificats del Controlpack Badia, van ser Daniel Reyes en onzena posició a 1’13 i el danés Nicklas Jakob Nissen en setzena a l’43.

Amb aquest resultat, Muñoz puja a la tercera posició de la classificació de les Grans Clàssiques 2021, que abans de la seva prova final amb la 2a edició de la Gran Clàssica Modest Capell el pròxim 2 d’octubre segueix liderant David Gómez (Antiga Casa Bellsolà-Girona) amb 365 punts pels 298 de Benjamí Prades (Vigo-Rías Baixas) i els 286 del vencedor a Ulldecona.