HomeEsportsJeremy Alcoba acaba en 21a posició i sense puntuar a Silverstone

Jeremy Alcoba acaba en 21a posició i sense puntuar a Silverstone

Carrera per oblidar de Jeremy Alcoba en el GP de Gran Bretanya, on va finalitzar en vint-i-unena posició, sense poder puntuar. La nota més positiva, és que es continua en el top-10 del Mundial de Moto-3, mantenint el desé lloc de la classificació general.

La dotzena prova disputada al circuit britànic de Silverstone, amb la pista més llarga i ampla dels que estan inclosos al calendari de la competició, no va ser gaire propícia per al pilot jesusenc, que com alguns participants va sortir amb els pneumàtics durs de la roda del darrere. Jeremy va començar la prova des de la tercera fila de la graella de sortida, després de finalitzar ahir en sèptima posició de la sèrie classificatòria.

Per primera vegada des de que va començar el Mundial, no va pujar cap pilot espanyol al podi, en una prova dominada pels pilots italians, amb primer lloc per Romano Fenati amb Husqvarna, que va sumar la seua primera victòria de l’any, en un cap de setmana de domini en tots els entrenaments i liderant cada volta de carrera. Va compartir podi amb els seus compatriotes Nicolo Antonelli, que finalitzava en segon lloc, i Dennis Foggia que va se tercer . Izan Guevara va entrar quart a tan sols 47 mil·lèsimes tercer.

Tampoc va ser una jornada positiva per als dos primers classificats de la general d’aquest Mundial de Moto3, tot i que Pedro Acosta, va sumar cinc punts, i augmenta la renda al capdavant de la classificació amb un total de 201, mentre Sergio Garcia Dols, sense puntuar continua en segon lloc amb els mateixos 155 punts. La tercera plaça és per al vencedor de la prova británica, Romano Fenati amb 132.

Amb els mateixos 60 punts segueix Jeremy Alcoba en la dècima posició, a dos del japonés Kaito Toba que tampoc va puntuar, però el seu company de l’Indonesian Gresini Team, l’argentí Gabri Rodrigo, s’ha situat onzé amb els mateixos punts que el jesusenc.

Jeremy Acoba reconeixia que no s’havia trobat gaire a gust en la prova “Hem lluitat des del principi amb un pneumàtic que probablement no era perfecte. Mai hem aconseguit rendir-nos durant tota la carrera i això és realment frustrant després d’haver tingut un cap de setmana tan positiu i sempre en creixement. Hi ha molt poc a afegir, oblidar ràpid aquesta prova pensa ja a Aragó i Misano “.

La pròxima cita del Mundial, serà els dies 10, 11 i 12 de setembre, amb la disputa del GP d’Aragó, la tretzena prova que tindrà com escenari el circuit de Motorland d’Alcanyis.