HomeSense categoriaJornada amb Touroperadors per impulsar el turisme actiu a la comarca del...

Jornada amb Touroperadors per impulsar el turisme actiu a la comarca del Baix Ebre

Mig centenar d’empresaris turístics de les Terres de l’Ebre van participar en una jornada professional amb operadors especialitzats en cicloturisme i turisme de natura, que va organitzar el Consell Comarcal del Baix Ebre en el marc del projecte Baix Ebre Avant.

L’objectiu d’aquest seminari de formació va ser conèixer les tendències dels mercats europeus i els perfils de clients potencials de la mà dels representants de dues empreses coneixedores del sector: David Serrano, de La Balaguere, operador francès de senderisme i cicloturisme; i Bo Lohmann, de Naturbike, agència de viatges amb seu a Barcelona que treballa per a grans touroperadors europeus com l’alemany Wikinger Reisen, el britànic Explore! o l’holandès Djoser.

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, va obrir la jornada, que es va desenvolupar a la Sala Mestral de l’Hotel SB Corona de Tortosa, un establiment hoteler que ha fet recentment una gran aposta per captar el client que vol fer cicloturisme a les Terres de l’Ebre. La presidenta comarcal va remarcar que “és molt important assessorar i formar empreses turístiques del nostre territori per reforçar una oferta cicloturística i de turisme sostenible que contribuirà a consolidar i crear nous llocs de treball”. “És per aquesta raó que impulsem, des del projecte Baix Ebre Avant, aquest tipus d’iniciatives perquè les nostres empreses puguin captar el turista del nord i centre d’Europa”.

Bo Lohmann, de Naturbike, que juntament amb David Serrano, de La Balaguere, ha conegut durant tres dies l’oferta ebrenca de turisme actiu, ha recomanat als empresaris locals encaminar els seus esforços a convèncer els touroperadors europeus perquè facin una aposta decidida per les Terres de l’Ebre amb la creació d’ofertes concretes.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

49 + = 50

Últimes notícies