HomeEsportsJoseba Beloki realitzarà un Everesting a Caro de la mà de SB...

Joseba Beloki realitzarà un Everesting a Caro de la mà de SB Hotels i la Penya Ciclista Baix Ebre

Per tal de retre homenatge a la ‘Gran Fondo SB Hotels Terres de l’Ebre’ que enguany, per motius de pandèmia, no es podrà realitzar, la Penya Ciclista Baix Ebre organitza, aquest diumenge dia 10 d’octubre, un Everesting’un tram seleccionat de Caro fins a arribar a computar un desnivell equivalent al de l’Everest (8.848 m), d’aquí se’n deriva el nom d’aquesta prova individual: Everesting.

Aquesta acció marcarà un històric en el ciclisme a Catalunya i també donarà visibilitat a Caro com a un dels ports de muntanya més atractius i durs del nostre territori. Joseba Beloki és ambaixador de SB Hotels & Bike, la marca hotelera de serveis i allotjament per a ciclistes i que compta amb l’Hotel SB Corona Tortosa 4* com a actiu dinamitzador d’aquest segment turístic que s’està potenciant a Terres de l’Ebre. Tothom que ho desitge podrà fer un seguiment de l’Everesting d’aquest diumenge dia 10 a Caro a través del compte d’Instagram de la ‘Gran Fondo SB Hotels Terres de l’Ebre’: @granfondoterresdelebre.

El ciclista de Lazcano, Joseba Beloki va destacar en la seua etapa professional, pujant al podi del Tour de França en tres ocasions, en segon lloc el 2002, tercer en el 2000 i 2001. En el 2002 quan va pujar al segon esglaó del podi, quedant vacant el primer lloc en una resolució de la UCI (Unión Ciclista Internacional), que va desqualificar per dopatge a Lance Armstrong.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 4 =

Últimes notícies