HomeEsportsLa camarlenca Arantxa Salvadó finalitza tercera en la Scott Marathon BTT de...

La camarlenca Arantxa Salvadó finalitza tercera en la Scott Marathon BTT de Sant Joan de Mediona

ESPORTS // Arantxa Salvadó (Gobik Factory Team), va pujar al podi de la categoria absoluta femenina, de la Scott Marathon BTT de Sant Joan de Mediona, prova que es va disputar en format contrarellotge i obria el calendari de la temporada de bicicleta de muntanya a Catalunya. Els bikers van sortir de forma individual mantenint totes les mesures de seguretat i afrontant un recorregut exigent i dos opcions amb un mes curt de 22 quilòmetres i el més llarg de 44, amb un traçat trencacames, amb pujades curtes i dures, combinades amb llargues baixades tècniques.

La ciclista de Camarles va acabar en tercer lloc, invertint un temps de 2:29:39, en una prova en la qual es va imposar Natalia Fischer (Scott Fischer), 2:22:32, amb segon lloc de Silvia Roura (BMC TBelles by Kala), 2:28:03.

Pel que fa a la resta de representants de les Terres de l’Ebre, Pau Marzà (Gobik Factory Team), va ocupar el tretzè lloc de la classificació, el dotzé de la categoria Elit amb un temps d’1:58:00 a 6,25 del francès Pierre Billaud (VC Herbretais), que va travessar la meta en primer lloc. Xavier Jornet (Catalunya Sud), va acabar en trentena posició, el tercer de la categoria Master-40 amb 2:02:59, i Gerard Tomàs (Controlpack-Yupih), va ser el nové de la categoria sub-23, amb 2:08;26.

L’11 d’abril se celebrarà la segona prova de la Scott Marathon BTT 2021. 60Km i 1400m+ amb un recorregut que comença i acaba just davant del mar