HomeSense categoriaLa ceràmica artística i decorativa de Terrània protagonitza una exposició a l'Escola...

La ceràmica artística i decorativa de Terrània protagonitza una exposició a l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa acollirà aquest mes de setembre l’exposició “Terrània 17 anys de ceràmica a Montblanc”, es tracta d’una mostra del fons ceràmic que l’Ajuntament de Montblanc ha anat adquirint al llarg dels 17 anys de trajectòria del festival.

Les peces que s’hi podran veure corresponen als ceramistes que han realitzat l’exposició central del Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc i als ceramistes que han guanyat el concurs a la millor obra exposada en l’espai de venda.

La mostra, s’inaugura aquest dijous que es podrà visitar fins al proper 29 de setembre, s’hi exposaran peces de 26 ceramistes procedents d’Alemanya, Bèlgica, Catalunya, Espanya, França, Japó, Lituània, els Països Baixos, Polònia, el Regne Unit i Txèquia. L’acte inaugural tindrà lloc el proper dia 5 de setembre i comptarà amb la participació del diputat Jordi Cartanyà.

 

El Terrània 2019 exposarà una mostra col·lectiva d’alumnes de l’Escola d’Art de Tortosa

La relació entre el Festival Terrània i l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa no s’acaba aquí, ja que el divendres 13 de setembre s’inaugurarà a Montblanc l’exposició BLAUS, una mostra col·lectiva dels alumnes del Taller de Ceràmica de l’Escola d’Art del curs 2017/2018. La mostra es podrà visitar a l’antic hospital de Santa Magdalena fins al 22 de setembre, els divendres, dissabtes i diumenges d’11.00 h a 14.00 h. El cap de setmana de Terrània (27, 28 i 29 de setembre) es podrà visitar d’11 a 14 h i de 16 a 19 h.

El Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc compta enguany amb un total de 9 exposicions programades. Un dels objectius del Terrània és la descoberta de la ceràmica artística i decorativa mitjançant l’exposició d’obres de gran qualitat, les demostracions tècniques de torn, modelat i rakú i la cocció de peces en un espectacular espectacle experimental.

Al Terrània 2019 hi participaran un total de 35 ceramistes procedents de Catalunya i de diferents punts de l’Estat espanyol, Suïssa, Bèlgica, Finlàndia, França i Països Baixos.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 6 =

Últimes notícies