HomePolíticaLa coalició Movem-PSC presenta el seu candidat a Campredó, Alfredo Ibáñez

La coalició Movem-PSC presenta el seu candidat a Campredó, Alfredo Ibáñez

La coalició Movem CampredóPSC ha donat a conèixer avui el seu candidat al poble, Alfredo Ibañez Beltran. Ibánez és veí del poble, actualment, és jubilat del sector de la sanitat pública, sindicalista i aficionat al motociclisme i als vehicles clàssics. El candidat campredorenc ha explicat que se suma a la coalició de progrés “perquè hem de fer que el nostre poble siga més obert i més participatiu, perquè més gent tinga ganes de viure-hi, de quedar-se aquí i de participar més en el dia a dia. Vivim en un entorn rural i coneixem les dificultats que això comporta i no volem quedar-nos de braços plegats, perdent oportunitats i obviant moltes necessitats que tenim“.

Movem Campredó-PSC ha presentat algunes de les propostes que treballarà per a millorar i per a portar el canvi al poble. Entre altres, preveu la construcció d’un cementiri que incloga un columbari, així com arranjar els camins rurals i millorar la il·luminació del poble. També negociarà amb la Generalitat la reconducció de les aigües residuals del poble i del polígon, perquè no arriben al riu sense depurar.

Ibánez ha remarcat també “la importància de col·laborar amb totes les entitats del poble, socials, culturals i esportives per anar tots a una per a dinamitzar el nostre poble“. La dinamització del comerç local és un altre puntal del programa de la candidatura de progrés, així com el foment de l’oci, de l’esport i l’accés a la cultura per a totes les edats.

Els líders de la coalició Movem Tortosa-PSC, Jordi Jordan i Víctor Grau, han volgut destacar que “Alfredo és un home que a més de la seua estima pel poble, aportará la seua gran experiència de gestió centrada en les persones, prioritat de la nostra coalició, també a Campredó. Estem segurs que amb ell Guanya Campredó

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies