HomeOpinióLa cultura no s’atura

La cultura no s’atura

Amb l’arribada de la Covid-19 la cultura se n’ha ressentit i de valent. Però això no ens ha aturat la feina a la regidoria de Cultura. Ens hem reinventat i ens hem adaptat a la nova situació. Durant aquest temps de confinament i desescalada hem fet arribar la cultura a totes les llars la majoria de vegades de manera telemàtica.

Amposta des de fa molts anys té una agenda cultural  molt activa, i cada vegada més. No podíem deixar de generar cultura. Encara que moltes vegades no li donem la importància que es mereix la cultura és molt important per a l’educació de les persones.  Durant aquest temps de confinament molts de nosaltres hem passat el temps llegint, fent cursos en línia, consumint més música, gaudint de teatre a les xarxes i moltes altres activitats. Els espais culturals de la ciutat ens han ofert activitats totalment gratuïtes en línia. Això ens ha fet adonar de la quantitat de recursos que ens pot oferir la xarxa. Els festivals, cursos, jornades, fires han adoptat un altre format. I podem estar o no d’acord amb aquest format. El que sí que no podem dir és que des de la regidoria de cultura hem estat prop del ciutadà oferint-li recursos, una agenda cultural digital i generant molt activitat per a totes les franges d’edat.

Encara que tot això no ha acabat i que estem entrant en la nova normalitat continuarem apostant per fer una Amposta cultural, tant amb el patrimoni, com en les arts escèniques i la memòria històrica. I continuarem fent-ho amb un gran equip al darrere. Volem que Amposta sigui un referent cultural perquè creiem que invertir en cultura és invertir en futur. I perquè s’ha demostrat que en aquest temps gràcies a la cultura hem pogut gaudir de moments molt bons i gratificants. Allò que tu aprens en veure una obra de teatre, en visitar un museu, en llegir un llibre, en escoltar un concert, ballant, cantant…. formarà part dels teus coneixements per a tota la vida.  Us animo que gaudiu de la cultura. En aquest temps s’ha demostrat que consumir cultura ens fa més lliures.

Ines Marti
Ines Marti
Regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Amposta
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 48 = 58

Últimes notícies