HomeSense categoriaLa pista de gel de Tortosa obrirà portes a la plaça de...

La pista de gel de Tortosa obrirà portes a la plaça de l’ajuntament el divendres 30 de novembre

El divendres 30 de novembre, a les 20 h, quedarà oberta la pista de gel de Tortosa.

Un any més, i ja són cinc, la plaça de l’ajuntament acull aquesta instal·lació, que suposa la principal eina de promoció comercial durant la campanya de Nadal i Reis. Dimarts al matí, el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Fires, Emili Lehmann, i la presidenta de la Federació de Comerç Tortosa+, Maria José Ferré, han explicat els detalls d’aquesta activitat.

Lehmann ha recordat que la instal·lació de la pista de gel suposa una de les activitats més importants que es fan a la ciutat durant aquest període de l’any i que “reforça una oferta molt atractiva a nivell lúdic i cultural” que està enfocada a dinamitzar el comerç i la vida social de Tortosa.

De la seua banda, Maria José Ferré ha remarcat que es tracta de “l’única pista de gel que hi ha a les Terres de l’Ebre” i que això esdevé un important reclam de visitants, molts dels quals són de fora de Tortosa. De la mateixa manera, ha assenyalat que es distribuiran entre els clients invitacions i vals de descompte als comerços adherits a la federació Tortosa+.

Per a la inauguració, els membres del Club Patí Dertusa han preparat una exhibició i durant la resta de dies d’obertura faran de monitors per ensenyar a patinar a tothom qui vulga. Alguns dels que hi passaran seran els més de 2.500 alumnes dels centres educatius de Tortosa que, un any més, podran practicar patinatge sobre gel de manera gratuïta i en horari lectiu, amb l’activitat que du a terme el Consell Esportiu del Baix Ebre dins del programa del Pla Català d’Esport a l’Escola. Qui també hi serà present serà la mascota, anomenada CucaGel, una cucafera que també acompanyarà l’activitat de patinatge durant els dies d’obertura.

Enguany, la pista de patinatge creix lleugerament fins als 300 metres quadrats, i el tiquet de l’entrada es manté en 6 euros (que inclou el lloguer dels patins). Cal recordar que l’ús de guants és obligatori.

Els usuaris podran patinar durant mitja hora, amb torns de com a màxim 55 persones.

La pista estarà oberta fins al 6 de gener durant tots els dies, amb els següents horaris: dies lectius del 3 al 21 de desembre, de 10 a 14 h (amb reserva prèvia per a les escoles) i de 16.30 a 20 h (per al públic). Dissabtes, diumenges i festius (excepte Nadal, Cap d’Any i Reis), d’11 a 14 h i de 17 a 20.30 h. Nadal, Cap d’Any i Reis, de 17 a 20.30 h (matins tancat). Laborables sense escola, de 10.30 a 13.30 h i de 16.30 a 20 h

Prèviament a l’obertura de la pista de gel, divendres també es donarà el tret de sortida a la il·luminació nadalenca, amb l’encesa simbòlica de l’arbre instal·lat al davant de l’ajuntament.

Claudia Ruiz
Claudia Ruiz
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 27 = 36

Últimes notícies