HomeSense categoriaLa Policia Local de Tortosa intrueix diligències a un ciutadà per incomplir...

La Policia Local de Tortosa intrueix diligències a un ciutadà per incomplir 24 vegades l’ordre de confinament

La Policia Local de Tortosa ha instruït diligències judicials contra un veí de Tortosa per un delicte de desobediència després d’haver estat denunciat tres vegades i advertit unes altres 24 per incompliment de l’ordre de confinament pel coronavirus.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat aquest cas en la compareixença que ha fet aquest dimecres a través de Facebook Live i advertit que “No deixarem passar aquests comportaments, que no són correctes i que posen en perill a la resta de la població”. Roigé ha reiterat la importància que la ciutadania es quedi a casa confinada i només surti al carrer en aquells supòsits que estan permesos. “És l’única manera que tenim d’evitar que el virus s’escampe més, i per tant si ho complim podrem tornar el més ràpid possible a la normalitat”, ha dit. 

Les diligències judicials es van instruir aquest dimarts, en una jornada en què la Policia Local va denunciar 17 persones i els Mossos d’Esquadra unes altres 14 per no poder justificar les causes del seu desplaçament.

Dalta banda, al Montsià, la Policia Local d’Amposta va detenir, este dilluns, un veí del municipi de 20 anys per incomplir les restriccions de circulació establertes de l’Estat d’Alarma, així com per desobeir els agents del cos de seguretat. El cos policial recorda a la ciutadania que s’han de quedar a casa i només sortir, imprescindiblement, pels supòsits legalment autoritzats.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + = 12

Últimes notícies