HomePolíticaLa Ràpita s’adhereix a la Xarxa de Radiocomunicacions i Emergències de Seguretat...

La Ràpita s’adhereix a la Xarxa de Radiocomunicacions i Emergències de Seguretat de Catalunya (RESCAT)

La Ràpita s’adhereix a la Xarxa RESCAT (Xarxa de Radiocomunicacions i Emergències de Seguretat de Catalunya) en la sessió ordinària del mes d’abril. Per a fer efectiva aquesta adhesió, s’ha aprovat el conveni de col·laboració entre el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de la Ràpita que pretén millorar el rendiment, l’eficàcia i l’operativitat de tots els recursos del país que treballen en l’àmbit de la seguretat, com és la policia local.

Tots els grups municipals del plenari van votar favorablement l’adhesió a la xarxa RESCAT, la qual esdevé una xarxa de radiocomunicacions mòbils, creada mitjançant el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya, que dona servei de manera transversal a diferents col·lectius en l’àmbit de la seguretat i les emergències. La seva finalitat és facilitar la tasca de cadascun d’aquests col·lectius, augmentant la seva eficàcia i eficiència, i permetre una millor coordinació entre ells.

A banda, el ple de la Ràpita va aprovar l’adhesió a l’Acord marc de subministrament d’equips per a la generació d’energia solar fotovoltaica amb destinació a les entitats locals de Catalunya de l’ACM i la moció de JxCAT per convertir el carrer Sant Jordi en un carrer únicament per a vianants, entre altres.

Per concloure el ple, l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, va adreçar unes paraules d’agraïment a tots els membres del plenari aprofitant que s’ha celebrat l’últim ple ordinari de la legislatura, en especial, als regidors i regidores que s’acomiaden enguany. “Moltes gràcies a tots i totes perquè alguns ja fa anys que treballem junts i, tot i les discrepàncies, ho hem fet sempre per tirar endavant projectes de la millor manera per al futur del nostre poble”, va detallar Caparrós.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 63 = 65

Últimes notícies