HomeSocietat"La recepta perduda" de la 2, s'entrena amb un arròs d'ànec a...

“La recepta perduda” de la 2, s’entrena amb un arròs d’ànec a l’Ampolla

Sílvia Abril s’ha estrenat al capdavant d’un nou programa, “la recepta perduda”, que pretén recuperar el flaire de les cuines d’abans, i alhora fa un retrat humà dels pobles de Catalunya.

D’esta forma Abril va iniciar la temporada amb una recepta del delta de l’Ebre, i es va desplaçar fins a l’Ampolla per esbrinar els secrets de l’arròs amb ànec. Es tracta, d’un dels plats més característics de la zona perquè inclou arròs, el cultiu estrella, i una de les aus migratòries que hi fan niu.

D’esta manera, el programa ha volgut que els espectadors poguessen conèixer el cultiu principal i la base de l’ecosistema del parc natural. Perquè la recepta que la presentadora buscava esta setmana, tenia l’arròs com a ingredient principal, i este ha estat acompanyat d’ànec salvatge, una carn d’au aquàtica.

De la mà vigilant de la Llacuna de la Bassa de les Olles i del seu patró, l’Agustí i en Salvador, s’ha pogut descobrir que el Delta es tradueix en cuina de supervivència.

Finalment, l’equip també ha visitat la pesquera de Sant Pere situada al municipi de l’Ampolla, per descobrir com es captura l’angula.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies