HomeSocietatLa societat GESAT aprova la cessió temporal de la finca del balneari...

La societat GESAT aprova la cessió temporal de la finca del balneari del Porcar a l’Ajuntament durant 50 anys

El consell d’administració de la societat mercantil Gestió Sanitària i Assistencial de Tortosa ha acordat avui la cessió temporal amb ús públic de caràcter sociocultural, turístic o de servei públic de la finca on està situat el balneari del Porcar a favor de l’Ajuntament de Tortosa. També s’ha acordat autoritzar l’Ajuntament a la realització de les obres necessàries per a restaurar i rehabilitar aquest immoble situat al barri de Remolins.

Aquesta cessió temporal ha estat necessària perquè l’Ajuntament pugui concórrer com a sol·licitant en futures convocatòries de concessió de subvencions per part de les diferents administracions públiques, ja que si l’Ajuntament no és el titular de la finca no es pot fer la corresponent petició de subvenció per millorar la conservació del patrimoni de béns immobles.

Per tal d’aprovar la cessió, la societat GESAT ha sol·licitat un informe econòmic, un informe que és favorable perquè el patrimoni net de la societat quedarà per sobre del límit del 50% del seu capital social. Concretament, serà de 190.000 euros, el qual representa un 316% sobre l’import del capital social de l’entitat. A més aquesta cessió es pot compensar amb una aportació dinerària per part de l’Ajuntament o bé amb la cessió d’una altra finca.

Finalment, l’informe econòmic que fa referència a la baixa de l’actiu de GESAT alerta que la previsió de tancament de l’exercici econòmic d’aquesta societat és de -1,8 milions d’euros en data de juny de 2023, una previsió de pèrdues fruit de la gestió de l’anterior consell d’administració presidit per Meritxell Roigé.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 45 = 55

Últimes notícies