HomeCulturaLa temporada de teatre d'Amposta inclou al primer semestre obres de Bruno...

La temporada de teatre d’Amposta inclou al primer semestre obres de Bruno Oro, Gisela i Quim Masferrer

La nova temporada d’Amposta Teatre i Dansa 2019 per al primer semestre de l’any inclou sis espectacles de teatre infantil i familiar, tres obres de teatre per a públic adult, un espectacle de dansa i la celebració del Dia Mundial del Teatre, del Circ i del Dia Internacional de la Dansa.

La regidora d’Ensenyament i Cultura, Inés Martí, ha explicat que este semestre de l’any (fins al juliol) passaran per Amposta Bruno Oro amb el seu espectacle Immortal (diumenge 17 de febrer); La senyoreta de l’escala (divendres 8 de març i amb passi per als instituts) i Bona gent de Quim Masferrer (dissabte 6 de juliol). També hi haurà espai per a la música, en concret, per al públic infantil amb Gisela i el seu espectacle Concert kids (diumenge 17 de març). Pel que fa a teatre familiar, la temporada de la Xarxa Amposta inclou obres com Akäshia, el viatge de la llum (dissabte 16 de febrer), L’inventor d’il·lusions (dissabte 16 de març), i 36 Polzades (6 d’abril).

Finalment, Amposta Teatre i Dansa es complementarà amb el Dia Mundial del Circ, el Dia Mundial del Teatre i el Dia Internacional de la Dansa.

Martí també ha avançat que estan treballant ja amb la programació del segon semestre de l’any, “que tancarem amb una obra gran, com hem fet els últims anys”.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha recordat que recuperar un cicle de teatre estable a la ciutat era un compromís del govern d’Esquerra d’Amposta. “Actualment tenim un cicle d’arts escèniques dirigides a un públic molt divers i que ja està completament consolidat entre el públic” i ha assegurat que les obres que s’han anat programant els últims anys, tant pel que fa a teatre infantil i familiar com el dirigit al públic adult, han assolit una assistència de públic molt important, en molts casos arribant a omplir el teatre. Com a mostra l’espectacle El Fantasma de Canterville, que el passat mes de desembre del 2018 va omplir el teatre auditori de la Lira. “Amposta té una programació cultural, no només amb este cicle de teatre i dansa, sinó amb altres propostes com el DeltaChamber, el Documental del Mes, els cicles de música de la Lira i la Fila o el FesticAm, que han situat la ciutat en un punt de referència”, ha afegit l’alcalde.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

65 + = 75

Últimes notícies