HomeEconomiaLa Terra Alta aprova els ajuts per a l'organització d'activitats socioculturals d'interès...

La Terra Alta aprova els ajuts per a l’organització d’activitats socioculturals d’interès general realitzades durant aquest 2020

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha resolt els ajuts per a l’organització d’activitats socioculturals d’interès general realitzades durant aquest any per un valor total de 2.550 euros. En aquest sentit, les iniciatives de caire comarcal que s’han acollit a aquests ajuts han estat el Festival de Cinema de la Terra Alta (In-FCTA) de l’associació cultural Sorolla’t de Bot (800 euros) i el projecte Natura i Art d’intervencions artístiques efímeres i ecològiques a la natura, de l’associació cultural Natura i Art amb seu a Horta de Sant Joan (250 euros). A causa de la crisi sanitària derivada del covid-19 en què moltes activitats socioculturals s’han hagut d’anul·lar, aquestes entitats han organitzat la seva activitat de forma telemàtica.

En el context d’aquests ajuts, cal destacar l’augment del nombre de sol·licituds rebudes vinculades a la publicació de llibres de temàtica relacionada amb la Terra Alta. La col·laboració que realitza el Consell Comarcal en aquest cas és l’adquisició d’exemplars per l’import d’ajut aprovat (300 euros per llibre). En total, aquest any l’ens comarcal ha col·laborat en la publicació de 5 llibres:

– ‘El despoblament rural’, d’Anton Monner.

– ‘Rellotges de sol a la Terra Alta’, de Fernando Chavarria.

– ‘El poble i la gent del Pinell de Brai’, d’Antònia Serres.

– ‘La història de Cassola i altres fets violents a la Terra Alta del segle XIX’, de Josep Sánchez Cervelló i Pere Rams Folch (Dossiers d’Història Terraltenca, núm. 19. Patronat Pro Batea).

– ‘Vertebrats del Port’, de Víctor Gimeno, Carles Flaquer i Fèlix Amat (Ebrerecerca).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

57 + = 65

Últimes notícies